kocsisne ilonka üzente 13 éve

A csalán azért nem jött be és a többi bio lé sem használ ha nem akkor permetezel vele amikkor forr a kegjobban forr számtalanszor irtam már ha le fort akkor már csak mint lomb trágya ként hat minden biolé segiti a növény fejlödését a kártékony élösködök elen a forásban lévö használ tetvek és minden lágy testü kártevö elen még a sima jo melegviz is jo a növénxnek nem árt a kártevött elpusztitja csak erös napsütéeben nem szabad permetezni külömben már irtam rola de ha valakit érdekkel ujbol le irom ha a fák alját kisé megmozgasuk a földet gondolom az is segit

Válasz

Busák István üzente 13 éve

Kedves Erika!

Érdeklődnék, hogy milyen termék, vagy szolgáltatás értékesítéséről van szó?

Üdvözlettel: Busák István

Válasz

Kenessey Csaba üzente 13 éve

Sziasztok! Nekem hosszú évek óta bevált módszer a tetvek ellen, hogy a megfelelő permetezőszereket évente váltom, ugyanis bizonyos fajok képesek a növényvédőszerek elleni tolerancia kialakítására! Ezért fordulhat elő, hogy más esetekben a permetezés után kis idő elteltével újra megjelennek a tetvek.

Válasz

Riznerné Gáspár Erika üzente 13 éve

UNIÓS JÖVEDELEM –AZONNALI MUNKA LEHETŐSÉG

Azonnali kezdéssel keresünk motivált és sikeres üzletkötői adottságokkal rendelkező pályázókat sikerorientált csapatunkba 21-62 éves korig.

Feladatok: Új és meglevő ügyfelek aktiválása, kapcsolatépítés. Ajánlatok, tárgyalások lebonyolítása társasházak, cégek, nagyvállalatok, önkormányzatok számára
Elvárások:
Érettségi
Fejlett kommunikációs és kapcsolatépítési képesség
Sikerorientált, megnyerő személyiség
Erkölcsi bizonyítvány
Előnyt jelent:
Diploma, folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok
B. kategóriás jogosítvány
Meglévő széles ügyfélkör
Többéves sikeres üzletkötői múlt.

Amit kínálunk: Jelenlegi fizetésének a többszörösét keresi meg havonta
teljesítményarányos, uniós, kiemelkedő jutalékrendszer
folyamatos továbbképzés
Irodai háttér

Jelentkezés: Önéletrajz és fénykép az alábbi címre: riznererika@freemail.hu
Elérhetőség: 06/70 521 6623

Válasz

Bíró Kati üzente 13 éve

Kedves Margó!
Milyen arányban kell keverni a sampont a vízzel? Rengeteg fekete levéltetű van már a mályvacserjénken, de sajnos 1 héten csak 1-szer tudom kezelni. A csalánlé nem jött be. Fokhagymát most fogom próbálni.
Üdv.: Bíró Kati

Válasz

Dobra Adorján üzente 13 éve

Nekem a körtefámat támadta meg valami, sárgás, zöldes a fa töve, tudd valaki adjon tanácsot, erős vegyszert nem szeretnék használni (van gyerek a családban), és milyen biomegoldással lehet vegyszerezni a kiskertekben?

Válasz

altman józsefné üzente 13 éve

Tény, hogy a fekete levéltetű szereti a bodzát. A szomszédban, közvetlen a kerítés mellett volt egy bokor tavaly, tele a tetűvel, de sajnos környezetében a kerítésre futtatott babomat is tönkretették. Lehet, hogy a tetűk bodzának nézték? Az idén vetett spenótot pedig ma ki kellett dobnom, mert még alig voltak levelei, de már mind össze volt zsugorodva

Válasz

kocsisne ilonka üzente 13 éve

A bodzát kár volt ki vágni mert védö növény a fekete tetü szereti és amig van bodza nam megy másra igy csak a bodzán kell védekezni elene ahányszor csak meglepi DE irtam már a jo melegvizröl amiben tapadoszernek mézett kell teni A melegviz megöli a tettveket a növényt nem bántja csak napsütéses idöben nem szabad reggel vagy este Rozsákra a mosogato viz is szokott hatni de a bio levek is tökéletesek de persze csak akkor hatnak ha éppen a legjobban fornak mert le forás után csak tápoldatok lesznek sokan eszt nem veszik figyelemben és aszt mondják nem hatt nem hat mert nem jol használják csak akkor hat ha forr és jol iluskamami

Válasz

Mészáros Zsuzsanna üzente 13 éve

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a tetvek elleni harcomban, úgyanis én minden praktikát kipróbáltam a rózsáimra,de sajnos eddig eredménytelenül.Volt már szappanos víz,fokhagyma ültetés és permetezés eredménytelenül,majd végső elkeseredésembe vettem írtószert(Biobalt) annak még nem láttam hatását?(bár csak tegnap fújtam le vele)de a tetvek maradtak és szerintem csak egy jót kacagnak szenvedésemre és már az egész fútórózsámat ellepték.Nem tudom mi tévő legyek,ha valakinek van egy tuti tippe segítsen.Előre is köszönöm.

Válasz

Novotnyné Margó üzente 13 éve

Sziasztok!
Én Wu2 hajsamponos vizzel szoktam permetezni, és fokhagymát dugok a gyökérhez. Működik

Válasz

Madarász Éva üzente 13 éve

Madarász Éva üzenete
Van megoldás a levéltetvekre és a varasodásra is 10 éve használom.a gyógyitó ásványokat semmi más vegyszer nállam nem található. Ápolás után akár mosatlanul lehet enni a gyümölcsöt.Kattints a :www.geoproduct.hu oldalra igen nagy lehetőség
A levéltetveket be kell porozni az ásvánnyal.azonnal eltünnek. Üdv. Éva

Válasz

Fülep Péterné Mária üzente 13 éve

Nekem a kajszibarackkal van gondom. Megcsináltuk a lemosó permetezést és gombabetegség ellen is permeteztünk. A monilia mégis megjelent, elhalnak az új hajtások, tovább folytatódik a mézgásodás. Mit tehetek ellene? A beteg ágak levágásával megszünnek ezek a jelenségek, vagy a fa is belepusztul? Üdv.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nekem a kora tavaszi alapos lemosópermet után, levéltetű és más férgek ellen az Actara és Karate nevű szerek közepes erősségű kombinációja vált be a kertben. Ezt használom dekádonként a gyümölcsfák, a kerti vetemény (szamóca, krumpli, málna, stb) díszcserjék és rózsák esetében is. Eddig úgy néz ki, hogy a két szer más, baktérium, monília, liszthatmat elleni védekezőszerekkel is lehet jól vegyíteni. Üdv

Válasz

Botka Ildikó üzente 13 éve

Sziasztok! Nálunk is volt /van ilyen probléma, nem a saját kertemben (az nincs sajnos...), hanem az erkélyünk alatti közösben (az erkély olyan alacsonyan van, hogy párommal alkalmanként mi is ott mászunk be, kihasználva így pl a gyors bepakolást). A szegény vadbodzát lepték el teljesen fekete színű levéltetvek, ma végre voltak is itt kertészek, vagy hát munkások akik kiszedték, viszont mellette egyből egy nagy bangita van, amelynek az ágai hozzánk is belógnak - vagyis már csak lógtak, mert kérésemre vágtak belőlük, viszont arra nem igazán tudtak választ adni, hogy a levéltetvekkel továbbra mi lesz, hiszen szerintem mondjuk lehethogy bemásztak a földbe is? vagy csak ott van még most pár valahol? vagy már a bangitán? nekem meg elég sok frissen ültetett virágom és zöldségem van az erkélyen, eléggé aggódóm! szerintetek? köszönöm! :)

Válasz

Szelei Frigyesné Éva üzente 13 éve

Köszönöm a jó tanácsokat,és egyben szeretném azt megtudni,hogy meddig tárolhatom a csalánlevet.Erjesztettem egy jó adagot,és kíváncsi vagyok az eredményre,a tetvekkel szemben.

Válasz

ERŐS GYULÁNÉ üzente 13 éve

Valóban támadnek a tetvek ,és örülök annak,hogy elolvastam a cikket,mert a bio tanácsok nagyon megfogtak.Alkalmazni fogom a nővénytársításokat.

Válasz

godja agnes üzente 13 éve

A sarga lappal bizony befogtam egy par katicat es nagyon sajnaltam oket .Tuvel probaltam hamar leszedni ,keves sikerrel .

Válasz

KOBZIK MARGIT ZSUZSANNA üzente 13 éve

Nekem valaki fokhagymát ajállot és azt kifőztem lehütötem és azzal permeteztem be a virágom és csodálatosan elmentek a levéltetvek.

Válasz

Molnárné Báthory Julianna üzente 13 éve

Kedves István!
Én is köszönöm a levéltetvek elleni jó tanácsot.Főleg a bió tanácsokat.
Én a rózsáimat szappanos vízzel is szoktam öntözni a tetvek ellen .
Elég jó eredményel.Régi öregektől halottam.Mivel asztmás vagyok és a permetezést megpróbáltam mellőzni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm az aktuális figyelmeztetést! Éppen tegnap vettem észre, hogy a rózsákon és a szilvafámon megjelentek a zöld tetvek. Előtte való nap még egy darabot sem találtam. Hihetetlen gyorsan szaporodnak. Ezt a sárga lapos védekezést nem ismerem, pontosan hol és milyen néven keressem?
Nekem is gondom van az őszibarackfa levél fodrosodásával. Megpermeteztem időben és még is teljesen oda van - mint 2 éve. Lehullik az összes levél és termés, majd újra kilevelesedik majd, ahol a levelek hibátlanok. Mit kellett volna tennem?

Válasz

Niklainé Kondor Katalin üzente 13 éve

Kedves István!
Nekem olyan kérdésem lenne ,hogy mivel lehet a pockokat el riasztani.Mert fel túrják az egész udvart és a kertemet

Válasz

Bohac Margit üzente 13 éve

Kedves István!
Maximálisan értékelem és koszonom a jo és hasznos tanácsokat,melyek csak általad jutnak el hozzánk.Az idén eldontottem, hogy megprobálok csupán bio védekezést alkalmazni a kertemben.Ehhez nagyon nagy segítséget kapok Toled, ill. Toletek.Folyamatosan kovetem az eseményeket és koszonom a jo tanácsokat

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A sárgalapokon lévő kártevők mennyisége alapján permetezek,savóval,csalánlével,káliszappant már nem használom,de a rózsákon, ha csak egy-két hajtást kell permeteznem azt "biótrillel" megszórom ami a hangyák ellensége is. Fákon még nem láttam.Lehetséges,hogy az olajos lemosást nem szívlelték és leléptek.
Minden tanácsot szívesen fogadok,nálam az őszibarack fodrosodott be.Kérdés : érdemes-e vele foglalkozni vagy mostmár kiheveri.

Válasz

Horváthné Kati üzente 13 éve

Tavaly rengeteg levéltetű volt a rózsákon,csak vegyszeresen tudtam eltüntetni.Ebben az
évben levendulával próbálkozom,talán sikerül.Az illatát amúgy is szeretem és még a molyok ellen is jó a megszárított levendula.
És igen ,rengeteg hangy volt és most is elkezdtek szaporodni.egyenlőre kiszórt sütőporral
próbálkozom.
Köszönöm az infókat,nagy hasznát veszem a kertemben.

Válasz

Kissné Németh Piroska üzente 13 éve

Én még használom a káli szappanos lemosást a bio kertembe. Üdv. Piroska

Válasz

Kissné Németh Piroska üzente 13 éve

Kocsisné Iluskának üzenem, h forrás helyett erjedést kellene írni, nehogy valaki fel forralja!! Üdv. Kné. Németh Piroska.

Válasz

Durbák Borbála üzente 13 éve

Jó a cikk.Én a csikket áztatom vízbe,alulról a levél alá permetezem és eltünnek a levéltetük.

Válasz

Vári Ferencné üzente 13 éve

Igen én is tapasztaltam hogy a csalánlé milyen hasznos egész évben ezzel permetezni.

Válasz

kocsisne ilonka üzente 13 éve

Nagyon hatásos még a forro vizes permetezés is a viz legyen olyan meleg ami megöli a tetveket de még a fát nem kárositja és a reggeli orágba permetezünk amikor még nem sütt a nap nehogy károsodjon a fa akinek törpe fái vanak az ugy is csinálhatja egy edénybe tegye a jo meleg vizett és az elérhetö ágakat finoman huza bele ha permetezünk arra ügyeljümk hogy a levelett alulrol is érje a meleg vizzföleg alulrol ha permetezünk tegyünk a hátunkra egs ruhát hogy a hátunkat ne bántsa a meleg vizz iluskamami

Válasz

kocsisne ilonka üzente 13 éve

Az informácio tökéletes mert a bio kertészkedök is hasznát veszik csak anyival egésziteném ki tavaszaj kapáljuk fel a fa áljátt lazán és sürün mert a földben telelnek át a fa tányérjábban ültesünk a felsorolt növényekböl mert szép is hasznos is DE a fák tányérjábban ültetthetünk csálánt is mert az is elüzi a tettvekett de buvo helyett add a katica bogaraknak azok a csalánon telenek át CSalánlével valo permetezés is tökéletes tapado szernek tegyünk hozá mézett a méztöl leragadnak a tettvek és megfuladnak a csalán lé és a bio levek csak akkor használnak ha akkor permetezünk vele ha javábban forr mert ha már le fort akkor csak tápoldatt és a kártevökett nem pusztitja el eszt vegyük figyelembe csak akkor hat ha forr Iluskamami

Válasz

Vaszilinecz Maria üzente 13 éve

Nagyon hasznos info,köszönöm.

Válasz

Braun Ferencné üzente 13 éve

Köszönöm az infót ,nagyon hasznos volt.Sok-sok ilyen és hasonló tanácsokat megköszönök és a díjazásom 5*-os.
Sok szerencsét jó egészséget kívánok Nektek !!!
Braunné.

Válasz

Juni Sándorné Éva üzente 13 éve

Köszönöm szépen az infót!

Válasz

Vámosi Lászlóné Katalin üzente 13 éve

Sajnos már a csalánlé sem mindig hatásos, hozzászoknak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Bizony időben kell elvégezni a védekezést ,mert igen szép kárt tudnak okozni a növényeinkben .Köszönöm a jó információt !

Válasz