Boros Andrea üzente 13 éve

főzeléknek én is nagyon szeretem

Válasz

Kunné Katus üzente 13 éve

Főzeléknek imádom,de így is ki próbálom.Kösz.

Válasz

Juni Sándorné Éva üzente 13 éve

Köszi szépen az infót!

Válasz

Geiger Judit üzente 13 éve

Köszönöm, nagyon tetszik a palacsinta recept. Én eddig az omlettet töltöttem spenóttal, amit egyébként nagyon szeretünk.

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

ez igy gombaba toltve elegge etvagy gerjeszto.es fetaval nagyon passzol a spenot.ki kell probalni.

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

nos en akkor a szerencses szulokbol vehetek reszt.az en gyermekem imadja a spenoto na meg a ceklat is.en utaltam gyerekkoromban mindkettot es most sem rajongok ertuk.ezert en a spenotot tesztaval eszem es reszelt sajttal.ha mar a gyerekem eszi nekem is meg kell ennem valahogy.

Válasz

det ted üzente 13 éve

A palacsinta spenótos túrókrémmel isteni lehet. Kipróbálom. Én a spenótos lasanage-t szeretem, ebben nincs hús - az olasz változatal szemben. Spenótlevest gyakran késztek, pirított kenyérkockával, és szeletelt főtt tojással fogyasztva rendkívül finom, egészséges étel, ebédre, vacsorára egyaránt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A spenótos palacsintát a férjem spenóttól hidegrázást kapó unokaöccse is jóízűen megette.
Sós, szerecsendióval ízesített palacsintatésztába megy a következő töltelék: durvára vágott, vajon párolt spenót, fokhagyma, szerecsendió, esetleg bors, ledarált kemény tojás, egy kis sajt, ami lehet füstölt is, és annyi tejföl, hogy jó állaga legyen a keveréknek. Melegen és hidegen is finom.

Válasz

Szekeres Rudolfné üzente 13 éve

Ezt csak megköszönni tudjuk, amit a spenótról megtudtunk.
Én nem ettem meg korábbi életemben, az egyetemi menzán sokszor volt. Szerintem ma egy másik fajta növényt árulnak, melynek nincs semmiféle kesernyés íze.
Nagyon finom salátának is, én csak a csalamádé levébe forgatom bele egy kicsit, az unokák is szeretik. Esetleg vegyesen a saláta levelekkel.

A lányom leveles tésztába tölteléknek készíti,nagyon finom.
De szoktam apróra felvágva sóskával és pirított hagymával kissé felfőzve, /bot - turmix géppel pépesítve/ kis tejföllel rétes liszttel behabarva, fözeléknek vagy hígabban levesnek.. Feltétnek bármi jó hozzá, esetleg csak levesgyönggyel.Lehet még hozzá zellerzöldet is főzni.
Szekeres Rudolfné.

Válasz

Abi Karam Samirné Marika üzente 13 éve

váljék egészségükre!!!

Válasz

csaki francisc üzente 13 éve

nalunk a csaldban nagyon de nagyon kedvelik

Válasz