[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
Megpróbálom a joghurtot, bár én a fűszeres-olajat használom pácként, bevált.
Jól néznek ki a "műveid".
Üdv.nagym06
Endes Sándorné üzente 17 éve
Kenyeresné Szekeres Edit üzente 17 éve
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
Antal julia üzente 17 éve
Botos Gabi üzente 17 éve
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
Varróné Juhász Judit üzente 17 éve
kis magdolna üzente 17 éve
Tóth Tünde üzente 17 éve
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
Radványi-Nagy Katalin üzente 17 éve
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
L. Ágnes üzente 17 éve
Hát ez nagyon durva, olyan éhes lettem! Kertem ugyan nincs, de a gyomornedveimnek egy ilyen támadás plusz 10 kiló! Viccet félretéve, nagyon klassz blog, el is mentettem magamnak! Köszi.
Burján Éva üzente 17 éve
Mohácsiné Zsóka üzente 17 éve
busa maria üzente 17 éve
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
csiki terez üzente 17 éve
Ené Bakos Irén üzente 17 éve
Dobroviczné Fonyódi Magdolna üzente 17 éve
KIss Sándorné Marika üzente 17 éve
Juhász Istvánné üzente 17 éve
rozsane nagy maria üzente 17 éve
Köszi a jó recepteket,de öszintén megvalva én a boltban vásárolt pác sóval vagy fűszerekkel szorom meg a húsikat.hagyom állni a megfelelő ideig ,majd elkészitem.
Koczó Zsuzsanna üzente 17 éve
Stumpf László üzente 17 éve
Tóth Zoltánné Erika üzente 17 éve
Czeller Károly üzente 17 éve
Kováts Lajosné üzente 17 éve
Köszönöm szépen a hasznos jó tanácsokat! Pont jókor jött, mert este grill-parti lesz a kertben. Halászlé, és pecsenye sütés.
További szép napot és kellemes, békés hétvégét kívánok mindenkinek.
Bodor János üzente 17 éve
Köszi az információt.Én mindennap olvasom az Édenkert cikkjeit,de mindig küldik a hírlevelet is.Napi munkámhoz mindig új információ szükséges pl:aktuáli munkák,növénybetegségek új permetszer stb.Üdv.