Horváth Ibolya üzente 17 éve
Juhász Istvánné üzente 17 éve
Ené Bakos Irén üzente 17 éve
Doszkocsné Kiss Zsuzsanna üzente 17 éve
Dr. Vágó Józsefné üzente 17 éve
Czeller Károly üzente 17 éve
Nagy Anna üzente 17 éve
Köszönöm ,én használom.az erkélyemen 1-1 tő van,de nem tudom átteleltetni.
Így minden évben újat veszek.
Radványi-Nagy Katalin üzente 17 éve
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
Szép jó reggelt mindenkinek!
A szaga miatt nem használjuk ételekhez (mint ahogy a majorannát sem...ezek olyan szagosbükköny néven futnak a családban.:))))))))))))))). Viszont a természetben szeretem nézni őket.
molnar magda üzente 17 éve
szia.nalunk parkok diszitesere.uttak szelire ultettik. nagyon kellemes szaga van mikor viragzik.kek es viola kek a viragja
rozsane nagy maria üzente 17 éve
Bódi Magdi üzente 17 éve
Kováts Lajosné üzente 17 éve
Csak nyugodtan próbáljátok ki. előszőr picit kell az ételbe rakni, én sültekhez is teszek., mártásokba,, hús pácolásához, sok mindenre használható.
Kellemes az aromája, és az íze. Nagyon jó a pizza szószba is.
Köszönöm, István a jó összeállítást és a remek recepteket.
Kellemes hétvégét mindenkinek. Ili.
csiki terez üzente 17 éve
Stumpf László üzente 17 éve
Nem használjuk,nem is ismerem.Most láttam róla képet.:-)Majd kipróbáljuk.:-)
Köszönöm a blogot!
Sárközi Dezsőné üzente 17 éve
Ritkán használjuk, de én szeretem az illatát. Sokszor jövök majd ide és jövőre már lesz nekem is.
KIss Sándorné Marika üzente 17 éve
L. Ágnes üzente 17 éve
Rozmaringos csirkét szoktam készíteni. Fürdővízbe is nagyon jó! Illóolaját párologtattam már olajmécsesben. De leggyakrabban főzéshez használom.
Szalai Tamásné üzente 17 éve