Tálas Ottóné Inci üzente 13 éve
Kántor Aranka üzente 13 éve
Nagyon jó tippek, céklát régóta használom, de én nyersen lereszelve, (cékla+alma+sárgarépa+citrom+narancs+méz) isteni vitamín bomba! Ja!: és nagyon finom!
Hibszky Anna üzente 13 éve
Nagyon köszönöm a sok tippet. Sajnos a frissen megtört diót hütőbe tettem és megpenészedett. Pont jókor jött a jótanács.
SZabó Andrásné Erzsébet üzente 13 éve
Gulyás Zoltán üzente 13 éve
Szerintem a fiatal fözötök, a cukkinihoz hasonlóan szintén a legegészségesebb zöldségfélék egyike. Közömbös hatásuknál fogva betegek táplálására kimondottan ajánlott mind a kettő.
Vincze Sándorné Klári üzente 13 éve
Szia István! Eddig is tudtam hogy milyen sok jót rejt a cékla ,a citrom ,acukkíni.Örülök ,hogy megerősítettél ezekbe a dolgokba szép Adventot kívánok .Klári
Fellnerné Horváth Mária üzente 13 éve
Tekintettel, hogy nagyon szeretjük a zöldségeket, minden módon elkészitve ,így nagyon örültem ezeknek az írásoknak.Köszönöm
[Törölt felhasználó] üzente 13 éve
Czollner Mároky Mária üzente 13 éve
Kunné Katus üzente 13 éve
Abi Karam Samirné Marika üzente 13 éve
Kígyós Sándorné Katalin üzente 13 éve
Nagyon jó dolog ez az ismertető. Remélem hogy további élelmiszererekről is olvashatunk. Ja, a cukkinit is lelehet fagyasztani,karikára vágva beteni a fagyasztóba.Rántani nagyon jó,igaz nem olyan mint a friss,de ha nem jut az ember frisshez ez is megteszi.Üdv Kata.