Nikiser Jenőné üzente 13 éve

Jó is lenne,ha ilyen egyszerű lenne a gyógyulás! Ami citrom mellett szól a C-vitamin tartalma mellett,( bár én csipkebogyóra esküszöm)a lúgosító hatása, de csak a levének rost nélkül!Mivel a szervezet elsavasodása a rákos sejtek melegágya így elképzelhető, hogy sokat segíthet a megelőzésben!Jó egészséget mindenkinek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

IGAZÁN KÖSZÖNÖM A TÁJÉKOZTATÁST MINDEN ISMERŐSÖM NEVÉBEN.SOK HASONLÓ EREDMÉNYES MUNKÁT ERŐT BÉKESSÉGET KÍVÁN ÖNNEK. VK

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 13 éve

Én nagyon sok citromot eszek ,még csak úgy magába is el rágcsálom és finom. ha csak látom is csurog a nyálam érte.

Válasz

Kasza Lajosné üzente 13 éve

Ez as cikk egy óriási felelőtlenség ! Ekkora titkot egyszerűen lehetetlen volna /eltitkolni/ ! Ha ezt a hiszékeny emberek szó szerint veszik és mondjuk páran ez miatt halnak meg idő előtt ,akkor ez gondatlanságból elkövetett emberölés több emberen !! Ilyennel nem lehet játszani ! Számtalan többnél több csodaszert hirdetnek haszon reményében vagy egyszerűen tudatlanságból. A citrom természetesen nagyon egészséges,ha nincs kezelve vegyszerrel ami nálunk ritka. A szállítás miatt kezelik rothadás ellen és ha jól tudom pont a héja okozhat rákot !!! Amit belereszelünk a sütikbe magunknak és a gyerekeinknek. Azért azon tényleg nem árt elgondolkodni,hogy általában nagyon sokan szoktak citromos teát inni akkor miért van ilyen sok rákos ? ha 100000x erősebb a kemoterápiánál ? Miért halnak meg orvosok, kutatók,és hírességek is ebben a betegségben ha ilyen egyszerű lenne a gyógyulás ? Feltétlenül javasolnám mindenkinek,hogy konzultáljon orvossal mielőtt bármilyen /csodaszert/ alkalmazna. Mert aztán már lehet,hogy későőőőő.

Válasz

István Halhóber üzente 13 éve

Kedves Igaz Györgyné !

Én ott látom a problémát mikor egy termék a hátterébe egy orvos áll !
Jobb ha annak hiszel aki azt módja, ilyen és ilyen problémát fedeztek fel nálam és egy terméknek hatására valakitől azt hallod ,meggyógyult.

Kb. úgy gondolom , mikor egy jó mester megy a házadba , azt te is fogod ajánlani de ha megégetted vele a szád, akkor remélem nem ajánlod másnak te se.

Ha orvos javasolja és megmondja hol szerezd be az már az ö forgalmazásába van.

Egyébként nagyon sok növénynek tényleg gyógyhatása van.
Mert volt mikor hasmenés ellen írtak fel gyógyszert ,és az volt olvasható rajta mellékhatásként hasmenést okozhat.

De ezt honnan szűrőd ki. mi a mellékhatása de talán abból még többet szaladgálsz .

Két növény teájától 3 nap múlva megszabadultam de azt nem orvos ajánlotta!


Üdvözlettel István

Válasz

István Halhóber üzente 13 éve

Kedves Mária..

Mélyen felvagyok háborodva mikor a citromon az olvasható a héja nem felhasználható ,mert vegyszerrel kezelt.
Már nincs az embernek kedve megvásárolni, mert biztos csak a külsejét érte a szer.

Lehet jobb, ha nem is fogyasztjuk ezeket.

Üdvözlettel István

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

colon=vastagbél

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ezt nem tudtam ,hogy ennyire mindenre jó ! Köszönöm a hasznos információt és köszönöm !

Válasz

Puskás Ildikó üzente 13 éve

Nagyon tetszik...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Tisztelt Igaz Györgyné !
Köszönöm a tanácsot, jómagam a ganoderma teát fogyasztom immáron egy éve,ez az immunrendszert erősíti. Persze ez sem csodaszer, de legalább elviselhetőbbé teszi a klinikai kezelések okozta mellékhatásokat. Véleményem szerint, sajnos egyre több az olyan csodahatást reklámozó cég, akik kihasználják ebben a betegségben szenvedő emberek félelmét, reménytelenségét, hiszékenységét és manipulálják a még (hála Istennek) egészséges embereket.
Minden jót kívánva maradok tisztelettel Jojó alias Dér József

Válasz

Czollner Mároky Mária üzente 13 éve

Valóban csodaszer a citrom, de csak az amiből igazi citromlevet tudunk kifacsarni és nem ami
kemény és soha nem érik be.

Válasz

Igaz Györgyné üzente 13 éve

Tisztelt Dér József Ur!
Ajánlom Önnek keresse meg Dr. Dávid Tamás prof. honlapját, aki egész életét a rákgyógyitásnak szentelte. Állitása szerint a kissejtes tüdőrák eredményesen gyógyitható a COD teával, de mellette a klinikai kezelés szükségszerü. A tea, mint táplálékkiegészitő nem helyettesiti, hanem jelentősen támogatja a hagyományos kezelési eljárásokat. Nem elég a klinikai kezelés és rendszeres teafogyasztás. A betegnek jelentős táplálkozási és életmódbeli változtatásokra is szüksége van a gyógyulás érdekében.Minden jót kivánva, üdvözlettel: Igazné

Válasz

det ted üzente 13 éve

Ez mind igaz lehet, és támogatom a véleményt. Kérdésem az lenne, - lehet, hogy kissé tudományosnak érezhető -, hogy a DNS elváltozások okozta rákot, amit már az immunrendszer nem tud kivédeni, hogyan gyógyíthatja a C-vitamin természetes forrása. Szerintem ahhoz ez már nem elegendő. Megjegyzem: nem vagyok gyógyszerpárti, és megvetem a jelenlegi marketinges folyamatot. De: rákban szenvedő ismerősömnél adódtak problémák. Immunerősítő ételek is kellenek. Ennek utána lehet nézni a neten. Könnyen elérhető zöldségek, és gyorsan elkészíthető ételek. Támogatom Igaz Györgyné véleményét.

Válasz

Todorov EMILIA üzente 13 éve

Köszönöm. Örülök, hogy ilyen csodaszer a citrom. Én általában kifacsarom a levét és megiszom. elég sokszor, főleg igy télen, a vitamin miatt. Nyáron ásványvízzel fogyasztom, nem tudtam, hogy rákot is gyógyít. Ajánlom mindenkinek. üdvözlettel Emilia.

Válasz

Igaz Györgyné üzente 13 éve

A colon ismert szó, magyarul: vastagbél. Fenntartással fogadom a cikk tartalmát. A multimiliárdosok, kutató laboratóriumok dolgozói és onkológusok is meghalnak a különböző
rákbetegségekben, pedig ők tudják a titkot. Ha ilyen egyszerü lenne a gyógyulás, citromfát sem kellene ültetni, mert a citrom beszerezhető a kereskedelemben.
Fontos, hogy a beteg ember bizzon valamiben, de véleményem szerint a rendszeres citromfogyasztás nem helyettesiti - hanem legfeljebb támogatja- a hagyományos klinikai kezelési eljárásokat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Akinek (mint Nekem)már van rákja(tüdő) az mit tegyen???, avagy ez egy eső után köpönyeg szindróma !!!

Válasz

csete zoltánné üzente 13 éve

Köszönöm az információt ! Régóta tervezem , hogy ültetek a kertembe. Sajnos még nem akadtam olyan cimre , hogy fagytűrő , a mi klimánkat biró fajtát találjak. Ha volna ilyen jellegű információd , szivesen fogadnám !
Üdvözöllek Erzsébet

Válasz

Braun Ferencné üzente 13 éve

Üdvözüllek!
Nagyon köszönöm a nagyon hasznos információdat,természetesen akinek csak tudom küldöm.tavaszra első dolgom lesz beszerezni egy fát.Ha esetleg volna ilyen irányu infód,hol tudnám beszerezni és több fajta van melyik a legjobb.Köszi hogy segítettél megismerni "arany"gyümölcsnek ezt a nagyon hasznos hatását.További sok sikert jó egészséget,
Szeretettel Üdvözöllek.Klári.

Válasz

Huszár Gézáné Etelka üzente 13 éve

Ez lenyűgöző! Nekem van egy 2.5 m-es citromfám, de eddig fogalmam sem volt, róla, hogy milyen drága kincsem van Folyamatosan terem, azt már megállapítottam, hogy a rajta lévő citromoknak még az illata is teljesen más mint amit az üzletben lehet kapni. Kedves vendégeimnek szoktam róla olykor egy-egy szemet adni kóstolóba. Nagyon köszönöm az információt, boldog vagyok, hogy ilyen értékkel rendelkezem! Köszönöm!!!! Etelka

Válasz

Szabó Gizella üzente 13 éve

KÖSZÖNÖM ,HOGY OLVASHATTAM. NAGYON TANULSÁGOS.

Válasz

Dr Debreczeniné Walla Erika üzente 13 éve

Ez csodálatos , csak sokan nem tudnak citromot enni ,vagy a levét különböző módon fogyasztani,mert gyomorégést / savat / csinál. Ilyen esetben mit lehet tenni és mennyi az a napi mennyiség amit fogyasztani kellene megelőzés céljából? Ha valaki tudja kérem válaszoljon.Osztom a véleményt,hogy a gyógyszergyártó cégeknek a sok beteg , lassan gyógyuló / vagy nem gyógyuló/ betegek az érdekeik gazdasági érdekekből. Az emberi élet nem számít .úgyis túlnépesedett a föld!!!!

Válasz

Ádász Béláné üzente 13 éve

Köszönöm a hasznos információkat,a citrom,illetve a citrus félék jótékony hatása általában közismert,de ez ,hogy a rák megelőzésben is ilyen hatásos kevésbé.Köszönöm,és az ismerőseim ,barátaim körében terjeszteni fogom.

Válasz

Juhász Zoltán üzente 13 éve

ÉN nagyon Örülök,hogy ilyen hatásai vannak a citromnak, mivel szeletelve is szoktan enni és teába is használom,de főleg a "C"-vitamin tartalma miatt egész évben minden reggel Köszönöm a hasznos informacíót, ezeket igy nem ismertem a CITROM-ról!

Válasz

Abi Karam Samirné Marika üzente 13 éve

Köszönjük , és jó egészséget Önnek is!!!!

Válasz

godja agnes üzente 13 éve

koszonjuk a hasznos infokat !!

Válasz

Balázs Zoltán üzente 13 éve

Köszönjük szépen, biztosan nagyon sokunknak hasznosak ezek az információk !!!

Válasz

Nagyné Szilágyi Edit üzente 13 éve

Amit magyaráz az teljesen fölösleges, mivel mindenki érti 1x is :)))

Válasz

Esek László üzente 13 éve

?

Válasz

Esek László üzente 13 éve

COLON= bél...(vastagbél)

Válasz