bereczki istvan üzente 12 éve

HAT ,GRATULALOK A TAJEKOZTATONAK,A FIAMAT KELL NAGYON MEG IJESSZEM EZZEL A TUNETEKKEL,EZ A MAI UZLET,MINDEN MERGET ELADNAK DE NEM FIGYELMEZTETNEK SENKIT!NEKEM IS 30 EV KELLETT ,AMIG RAJOTTEM HOGY ARTALMAS A CIGARETTA,3 EVE MAR NEM SZIVOM!IGY VAN AZ ITALOKKAL IS MIKOR RAJONNEK AKKOR SAJNOS MAR KESO LESZ!A GYARTO ,UZLETES MEGTOLTI A TARISSZNYAJAT ES MI PEDIG TEMETKEZUNK!!!GATULALOK A CIKKNEK,TOVABB FOGOM KULDENI!

Válasz

Utcai Maria üzente 12 éve

Aztán még egy rossz pontot írhatunk az energiaitalok számlájára. Károsítják a fogakat! A rendszeres energiatal fogyasztók metszőfogai szinte elkopnak.
A bennük található savak károsítják a fogakat, növelik annak érzékenységét. Emellett a fogágyat is rongálja, és hosszú távon akár fogvesztést is okozhat.

Kutatók szerint az energiaitalokban található savak károsítják a fogakat és a fogágyat. Még károsabb, ha a hatás ellen úgy próbálunk meg védekezni, hogy az energiaital fogyasztása után rögtön fogat mosunk. A savak által fellazított fogzománc ugyanis sokkal érzékenyebb a fogkefére.

Válasz

Palócziné Anita üzente 12 éve

a lányom mondta .-bocsi lemaradt.

Válasz

Palócziné Anita üzente 12 éve

a felsős gyerkőcök rendszeresen költik energiaitalokra a zsebpénzüket- már hatodikos korában mondta, hogy ez a divat meg az automatás kávé.

Válasz

Wolf Kornélia üzente 12 éve

:-)
Jól beszél az urad, hallgass rá, legalábbis ebben!

Válasz

Szilágyi Erzsébet üzente 12 éve

Köszönöm. Megnyugtattál. Ténlleg jobb ha csak bort iszom, az uram is megmondta. :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Borzalom ez a tájékozatlanság ami itt mutatkozik ..A zsidó Matesitz öli az embereket és tömi a zsebét... A butaságért , tájékozatlanságért fizetni kell..

Válasz

Wolf Kornélia üzente 12 éve

:-) Azért nem ilyen vészes a helyzet! Erzsike, Te csak maradj a jó kis finom vörösbor mellett! Azt mondják, naponta egy pohár vörösbor elfogyasztása határozottan jót tesz az egészségnek. Annál többet inni már út az alkoholizmus felé.:-)

Válasz

Szilágyi Erzsébet üzente 12 éve

HUha nem mondod, hogy ilyen, most dobtam be egyet. Ma kaptam ajándékba egyik barátomtól igaz nem bika volt rajta, hanem playboy nyuszi vagy mi a szösz. Ráadásul vörösbort küldtem utána. Akkor megfogok halni?

Válasz

kozma ilona üzente 12 éve

Hálisten én nem fogyasztok REDBULT.Sajnos gyerekek is isszák

Válasz

schrancz Erika üzente 12 éve

Köszönjük az információt.
Nagyon sok helyre el kellene juttatni, iskolákba, szórakozóhelyekbe, stb.

Válasz

Wolf Kornélia üzente 12 éve

Kedves Marika!
Nem vagyok RED BULL fogyasztó, még csak nem is kóstoltam, de a fenti információk birtokában már nem is fogom! Köszönet érte! Üdvözlettel: Kornélia

Válasz