Árki Katalin üzente 12 éve

Némethné Kati vagyok szeretnék én is ilyen gombát,ha még lenne valakinek szívesen elfogadnám.Győrben lakom taska1133@ freemail.hu ezen utolérnek.
Köszönettel Kati

Válasz

dan jozsef üzente 12 éve

Kedves Kováccs Ildikó,
megkerestem a térképen faluját.Innen,Erdélyből nézve, nincs az isten háta mögött
Valamikor,ha idejében jelentkezem kaphatok egy adag tejoltó anyagot?
A részleteket lelevelezzük idejében.
köszönet és kézcsók,
Dán József

Válasz

Radács Béláné üzente 12 éve

SZIVESEN ADNÉKteánakvalógombát--tojas54@gmail.com-----NAGYVÁRAD,ÉPP OLYAN JÓ,mint a másikgomba a tejjel

Válasz

Radács Béláné üzente 12 éve

nekem már volt sajnos nem gondoztam eléggé mert meg halt-nekem nagyon tetszett,és jó hatással volt rám,Ha,kaphatnék belölle nagyon vigyáznék rá és én is szivesen adnék másnak-chvatal margit ---tojas54vgmail.com-------------NAGYVÁRAD

Válasz

Dr. Pintér- Burus Sándorné üzente 12 éve

Engem is érdekelne egy adag,szívesen kipróbálnám./oszamy@gmail.com/

Válasz

Kis Piroska üzente 12 éve

Engem is érdekel csak az abaj hogy Erdélyben lakok és nem tudom hogy fogok hozzá jutni üdv; Kis Piroska

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én most tudnék adni valakinek egy adagot,de én Tatárszentgyörgyön élek.Folyamatosan szaporodik úgy hogy 2 hetente lehet belőle adni .Postán nem lehet elküldeni mert tejben kell lennie,és a levegőt sem szabad elzárni tőle.Én már 1 hónapja iszom,és a tapasztalataim jók.A vércukor szintem úgy néz ki hogy sokat javult,nem vagyok olyan fáradékony mint előtte,az emésztésem pedig teljesen normális lett..Kezdetben alig bírtam meginni mert nagyon savanyú,mint hát általában az aludttej.,és én még a joghurtokat sem szerettem soha.De aztán meg lehet szokni,és az az érdekes hogy nem lesz tőle sok a gyomorsav sem,sőt az is helyrejött.Azt is érdekesnek tartom hogy míg a rendes friss tej nekem mindig hasmenést okozott ,ez a gombás aludttej egyáltalán nem.

Válasz

dan jozsef üzente 12 éve

Ha lehet,kérek egy adag tibeti gombát.Az unokám Pesten lakik,látogatóba jön hozzánk,Erdélybe a jövő héten.A 06-70-7746518 számon kérem hivja fel és egyeztessenek.-
köszönettel,
Dán József

Válasz

dan jozsef üzente 12 éve

Az öregség bajai kerülgetnek.Szivesen kipróbálnám a tibeti gombát.
Erdélyben élek.Az unokám a jövő hét közepén jön hozzánk látogatóba.Pesten lakik.Elhozhatná.
Dán József

Válasz

Méder Mihály üzente 12 éve

Sajnos a nyaralásunk ideje alatt tönkrement.A lefagyasztottat nem sikerült életre kelteni.Amíg volt sokat elosztottam,kidobtam.Most ott tartok,hogy ismerőseimnek sincs már.Én is szeretnék ujból beszerezni.

Válasz

Csizmadia Judit üzente 12 éve

Sziasztok! Én is szívesen kipróbálnám! e-mail: csizij@freemail.hu

Válasz

Talpas Lajosné üzente 12 éve

Nekem is van, én szünet nélkül iszom.
hajnika58@t-online.hu Bpest

Válasz

Balázs Éva üzente 12 éve

Sziasztok! Most olvastam a tibeti gombáról szóló leírást. Valaha nekem is volt és szívesen fogadnám ha nekem is küldene valaki.
Ha számít Érden lakom. balazseva@postafiok.hu

Válasz

Köböl Lajosné üzente 12 éve

Sziasztok.Nekem is van gombám.Lefagyasztva is.A közelembe szívesen küldök.A kenyérbe is teszek,jó állaga lesz tőle.De nem tudom,megtartja-e így gyógyító hatását.Ha valaki tudná?e-mail címem:kobol@pr.hu

Válasz

Hibszky Anna üzente 12 éve

Sziasztok!!! Én is szeretnék kérni a Tibeti gombából. Cukorbeteg vagyok, naponta 4x adok be inzulint, e-mail címem: morzsi172008@hotmail.com. Előre is köszönöm. Anna

Válasz

takács valéria üzente 12 éve

Sziasztok!Ha lehet én is kérnék belőle. e-mail: valcsi47@freemail.hu

Válasz

Halhóber András Sándor üzente 12 éve

Sziasztok! Szeretnék én is ilyen gombát ha lehet!! EMAIL halhobera@citromail.hu

Válasz

Halhóber András Sándor üzente 12 éve

Sziasztok! Szeretnék én is ilyen gombát ha lehet!!

Válasz

Büki Józsefné üzente 12 éve

Szervusz Gabi!
Bocs,de most olvastam a leveled,hogy szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot. Bármikor írhatsz a email címemre a részletek megbeszélésére.De jó hírt is közölhetek,hogy szept.10-ke körül tudok gombát adni,ha időközben nem tudsz szerezni.
Üdvözlettel:Babi.
Cím:53krozsa@gmail.com

Válasz

Rédei László üzente 12 éve

Tisztelt Piroska !
A szaporulatot szívesen fogadnám,ha postán eltudná juttatni.Én ugyanis Tiszakécskén lakom.
Email-ban tudnánk-e a kapcsolatot tartani?
roneicus@gmail.com
Előre is köszönöm

Válasz

toth janosne üzente 12 éve

Csodálattal olvasom a TIBETI GOMBA gyógyító hatását. Nagy megtiszteltetésnek venném ,ha kaphatnék belőle. Email címem:jutka1943@gmail.hu

Válasz

Jakab Ferenc üzente 12 éve

Tisztelt Gomba Tulajdonosok Tenyésztők!
Budapesten lakom a XVII. kerületben . Hálás lennék ha aki a közelemben él és tudna adni gombát, jelezné hogy hol vehetném át. Az ilyesmit nem lehet postára bízni, érte mennék.
Sajnos már vannak fájdalmaim amelyeket megszüntetni vágyok.
email címem: faterajoker@gmail.com
Köszönettel Jakab Ferenc

Válasz

Szabó Béláné üzente 12 éve

Szia István! Tudnál e küldeni nekem a tibeti gombából egy adagot.Nagyon megköszönném.Nagyon sok problémám van az egészségemmel,és szeretném kipróbálni.Segítségedet előre is Köszönöm.Üdv Magdi!!

Válasz

Martonné Kovács Katalin üzente 12 éve

Szívesen kipróbálnám a TIBETI GOMBA kúrát, ha van még
egy kedves klubtag, aki egy adagot felajánlana.
Köszönettel : emkovka@gmail.com

Válasz

Kovács István üzente 12 éve

E-cÍm: murvafurt@citromail.hu

Válasz

Kovács István üzente 12 éve

Még nem próbáltam "ártani" neki. Régebben volt nekem is, most inkább a témában szereplő kefir-gombát, ill. termékét fogyasztgatom, mert kellemes.
Annak idején kifejezetten jó volt a gyomromnak.

Válasz

Tóth Lívia üzente 12 éve

Sziasztok! Én is szívesen kipróbálnám! Hogyan juthatok hozzá?

Válasz

ócsárdi lászlóné üzente 12 éve

Sziasztok! Szeretnék én is ilyen gombát ha lehet!!

Válasz

Abi Karam Samirné Marika üzente 12 éve

Mindenki aki használja váljék egészségére!!!!

Válasz

Abi Karam Samirné Marika üzente 12 éve

egy kis ismertetö!!

Gyakorlatilag, aki eddig kipróbálta, csak szuperlatívuszokban beszél a tapasztalatokról. Ez a parányi gomba, amely úgy néz ki, mint egy mini karfiol, kefirt erjeszt a friss tejből, aminek jótékony hatásai ismertek. A szervezet anyagcseréjét helyre állítja, normalizálja a bélrendszer mikro-flórájának működését, a tüdőre nézve is áldásos, hiszen gyógyítja a hurutokat és a tüdőgyulladást. Tökéletes a salaktalanításkor, mivel kivonja a nehézfémek alkotta sókat, vagy az alkohol feldolgozása utáni végtermékeket. Hatással van az epe, a vese és a máj működésére, a köveket feloldja, képződésüket gátolja.

Antibiotikus hatása is van, normalizálja a szénhidrátcserét, így a cukorbetegeknek is igen ajánlott a napi alkalmazása, valamint a gyulladásos megbetegedésekkor is nagy segítsége lehet a szervezetnek. És ha mindez még nem lenne elég, akkor folytatódik gyógyerejének taglalása, hiszen az allergiával való küzdelemben is igazi segítőtárs, illetve napjainkban nagyon fontos lehet, hogy gátolja a rákos sejtek növekedését.

Hat ugyanakkor a magas vérnyomásra, a székrekedésre, gyomorégésre és az emésztő szervek hurutjaira. Érdekes lehet, hogy mindezek mellett javítja az emlékező tehetséget, az egész szervezetet fiatalítja, a gyulladt bőrre kenve hűsítő, nyugtató hatású, bőrfiatalító, reumára, fájó ízületekre is hat, illetve a nemi aktivitást is fokozza. Látható tehát, hogy szinte nincsen is olyan terület, nincs is olyan szervünk, amire ne lenne pozitív hatással.


A kaukázusi kefir a normál kefirekhez hasonlóan tejsavbaktériumokat és élesztőgombákat tartalmaz, speciális összetevőinek köszönhetően azonban a tejsav mellett lényegesen több szén-dioxid és kis mennyiségű (közel 0,8 százalék) alkohol keletkezik benne – ez a folyamat még a hűtés és a csomagolás után sem áll le.
A kefirben több hasznos baktérium is található, melyek jelentős mértékben járulnak hozzá az emésztőrendszer megerősítéséhez, a gyomor regenerációjához. Jótékony hatással van a különböző gyomor- és bélbetegségekre, a bélflóra egyensúlyának fenntartására. Utóbbi könnyen felborulhat antibiotikumos kezelés, stresszes élethelyzet, helytelen táplálkozás hatására, ilyen esetekben is kifejezetten ajánlott kefirt fogyasztani. Emellett magas a B-vitamin-, folsav-, niacin-, biotin- tartalma, erősíti az immunrendszert, csökkenti a vér koleszterinszintjét és a vérnyomást, gátolja a rákkeltő anyagok képződését, hatására csökken a májban a zsírlerakódás, gyorsul a májregeneráció, és javul az összes ásványi elem felszívódása. Fontos szerepe van a csontritkulás megelőzésében, az egyik legjobb kalciumforrás. Kifejezetten gazdag D-vitaminban, mely növeli a kalcium-felszívódás hatékonyságát a belekből, segíti a csontokba való beépülését, ugyanakkor csökkenti a szervezet kalciumürítését. A savanyú közeg miatt lassul a szervezetünkbe került C-vitamin lebomlása is. A tejsavbaktériumok, -kultúrák felhasználásával savanyított tejtermékekben a tejcukor részben lebomlik, ezért a laktózérzékenyek többsége is fogyaszthatja. Tajvani kutatók kísérletei igazolták, hogy immun­globulin-tartalmának köszönhetően megakadályozza a különféle ételallergiák kialakulását.
A kefir ideális kiegészítője a fogyókúrának, diétának. Kalóriatartalma alacsony, egy deciliter mindössze 50 kalóriát tartalmaz, ezért használhatjuk bátran a zsírosabb tejföl vagy majonéz helyett sütés-főzés idején. Egyszerűen készíthetünk könnyű salátaöntetet kefir és fűszerek keverékéből friss zöldségek mellé.

Válasz

harkanyi janosne üzente 12 éve

Engem is érdekel!
Üdv.Ilus

Válasz

csepanyi bela üzente 12 éve

Nagyon szeretnék hozzá jutni .Irjatok hol kapható Béla

Válasz

Ágota László üzente 12 éve

Hol lehet vásárolni?
László

Válasz

Marcinka Lászlóné Jutka üzente 12 éve

Sziasztok jó hírem van ma kaptam gombát. Polgárdiba köszönet Babinak, holnaptól fogyasztom, és beszámolok az eredményről, üdv mindenkinek Jutka

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Klubtársak !

Heves vagy B.A.Z.-megyében van valaki, aki ingyen tudna adni ? Érte mennék.

Köszönettel: Jutka

Válasz

Németh Lajosné Margit üzente 12 éve

Én is fogyasztom a gombát ezzel a leírással azonos.
Annyi a különbség, hogy nem tartok szünetet,
sokféle problémám van nagyon szeretném hinni, hogy segíteni fog.
Sajnos kevés ember fogadja el a gombát.mert komolytalandolognak tartják.
Így ha marad felesleg a tyúkok megkapják.Csak használhat nekik is.Ha nem jó az hogy
nemtartok szünetet legyetek szivesek megírni.Nagyon köszönöm:Margit.

Válasz

Petre Magdolna üzente 12 éve

Biharkerszteshez lakom kozel a Roman oldalon.Hol tudnam ehez legkozelebb megkapni?

Válasz

Dallos Gyöngyi üzente 12 éve

Itt is megrendelhető : http://goldandbrill.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=707535

Válasz

Dallos Gyöngyi üzente 12 éve

Megrendelhető:
http://egeszsegeseletvitel.lapunk.hu/?modul=form&tartalom=1130289

Válasz

Dallos Gyöngyi üzente 12 éve

Tibeti gombáról itt olvashattok: http://egeszsegeseletvitel.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1130256

Válasz

Dallos Gyöngyi üzente 12 éve

http://egeszsegeseletvitel.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1130256

Válasz

Basa Judit üzente 12 éve

Nagyon szeretnék hozzájutni.Írjátok meg hol kapható.Előre is köszönöm.Judit

Válasz

Rédei László üzente 12 éve

Szív és érrendszeri,magas vérnyomás,cukor betegségben szenvedek szívesen érte
megyek.
Üdv:László

Válasz

Farkas Olena üzente 12 éve

Szép jó napot.Budapesten lakunk.Szeretnénk ki próbálni a gombát, hova kel érte menni? Előre is köszönöm.Üdv.Léna

Válasz

Máramarosi Attiláné Éva üzente 12 éve

Kedves Katalin!
Az interneten Tibeti Gomba címen szerepel,nézd meg mindent leírnak róla:)
Üdv:Éva

Válasz

Máramarosi Attiláné Éva üzente 12 éve

Kedves Klubtag!
Nem eladható,ingyen adom akinek szüksége van rá :)
Üdv:Éva

Válasz

István Halhóber üzente 12 éve

Kedves klubtagok!

Ez nagy siker lett !

Kérnélek benneteket akinek van használja és feleslegét szívesen ingyen átadná az jelentkezzen itt , mert aki felajánlotta annak a készlete korlátozott !
vagy húsz címet elküldtem neki aki szerencsés az kapott belőle !
De itt az van előnybe aki érte tud menni !

Üdvözlettel István

Válasz

Ernesztné Antal Gizella üzente 12 éve

Szeretnék hozzá jutni hol kapható üdv Gizus.

Válasz

Marcinka Lászlóné Jutka üzente 12 éve

Bárhova el megyek érte kérlek írjátok meg hol kaphatom meg, köszi Jutka

Válasz

Marcinka Lászlóné Jutka üzente 12 éve

Szép estét kívánok .megkaptam az üzenetet szeretném ki probální hogyan juthatok hozzá nagyon fontos lenne.Választ várom köszönettel Jutka.

Válasz

Szabó Mária üzente 12 éve

A hatása miatt jó lenne hozzájutni, mert többféle betegségem miatt áldásos lenne. Kérlek segítsetek a lehetőségben, Köszönöm.

Válasz

Riegl Péterné üzente 12 éve

Szép estét kivánok.Kérdésem,hol lehet beszerezni a gombát.Köszönöm előre válaszodat.
Üdvözlettel:Teri

Válasz

Telekné Tóth Ilona üzente 12 éve

Látom Hódmezővásárheji vagy, ha Szegeden jársz tudok adni ijen gombát.
üdvözlettel lonka

Válasz

PETRE ROZALIA üzente 12 éve

Szep estet,. Romaniaban elek es szeretnem en is kiprobalni a gombat, vane lehetoseg .
Elore is koszonom Rozi.
petre.rozalia@yahoo.com

Válasz

Bartus Gabriella üzente 12 éve

Kedves Bükiné Baby! Hogy lehetne általad szert tenni a gombára a későbbiekben, ha így szaporodik? Szeretném felvenni Veled a kapcsolatot. Kérlek, írjál egy pár sort a címemre. Köszönöm szépen: Bartus Gabriella
alessiagaia@gmail.com

Válasz

Bartus Gabriella üzente 12 éve

Én is szívesen kipróbálnám.
alessiagaia@gmail.com

Válasz

Gallai Antalné üzente 12 éve

Nagyon szeretném kipróbálni a Tibeti gombát Kérem küldjenek egy adagot,előre is köszönöm! jancsikgabi@freemail.hu

Válasz

Földi Mária üzente 12 éve

Rég óta keresem én is!Aki tud valami információt, kérem segítsen: foldim@eurocomnet.hu
köszönöm!

Válasz

kozma ilona üzente 12 éve

Szivesen kiprobálnám! Köszönöm szépen az üzit.

Válasz

Szabó Béláné üzente 12 éve

Már nagyon rég óta szeretnék hozzá jutni a Tibeti gombához de a mai napig nem sikerült.Kérlek ha tudtok segitsetek.Hogyan tudnék hozzá jutni.Köszi Magdi

Válasz

Petrovszki Mihályné üzente 12 éve

Engem is érdekelne ez a Tibeti gomba,hogyan lehet hozzá jutni.Köszönöm előre is.

Válasz

takács valéria üzente 12 éve

Szeretném én is kipróbálni ezt a gombát. Kérem segítsetek hol lehet hozzá jutni!
Köszönettel Valcsi.

Válasz

Szigetváry Sándorné Marika üzente 12 éve

Köszönöm a híred ,ha azonos a "kefirgombával" akkor volt szerencsém évekkel ezelött kipróbálni.

Válasz

Szűcsné Marika üzente 12 éve

én is kipróbálnám a gombát. Minden érdekel, ami természetes. Ha valaki tud, küldjön belőle. marika5108@gmail.com

Válasz

Vizler Mónika üzente 12 éve

Kedves klubtárs!
Szeretnék én is a gombához jutni, hogy érhetem el, Kitől lehet hozzájutni.
Köszönettel: Mónika

Válasz

Sternádné Szita Lívia üzente 12 éve

Kedves Klubtársak!
Hol szerezhető be a gomba?
Köszönettel: Lívia

Válasz

Büki Józsefné üzente 12 éve

Én már fél éve fogyasztom,nekem bevált a gyomorsav túltengés ellen.Nagyon jó a közérzetem nincs felfujódásom bármit eszem. Pár kilótól is sikerült megszabadulnom!!!!!
Én is ismerőstől kaptam,szállítani nem tudom hogy lehet .
Üdv: Bükiné Baby.

Válasz

Kovácsné Ircsi üzente 12 éve

Nagyon szeretném kipróbálni ,hol lehet hozzá jutni?

Válasz

kapusi maria üzente 12 éve

En 2 evig ittam ezt a keszitmenyt ,ha nem hasznal nem is art alapon .Az erdekesseg benne az ,hogy en a tejet nemtdom inni mert hasmenest okoz es ezt tudtam inni .Megszoktam es minden nap megittam .Sajnos egy szabadsagolas alatt tonkrement es uttanna nemkaptam mast , pedig amig szaporodott szetosztogattam akinek kellett .En Marosvasarhelyen elek ha van valakinek a kozelben szivesen fogadnam !

Válasz

Blaskovics Ferencné üzente 12 éve

Szervusztok!
Felkeltette az érdeklődésemet ez a termék, mivel elég sok egészségügyi problémánk van: Többek között, magas vérnyomás, szívritmus zavar, vesekő, amely több zúzás ellenére sem távozik...és így tovább.
Szeretném tudni hogyan lehet hozzájutni ehhez a gombához.! Köszönöm a segítséget, ha érkezik!! Üdvözlettel: Blaskovicsné Erzsi

Válasz

Talpas Lajosné üzente 12 éve

Én rákos beteg vagyok, állítólag rendszeresen is lehet inni. Már több mint egy éve iszom a kezelések ideje alatt, után, stb. Valamikor megcsömörlök tőle, elkészítem, de nem iszom egy két napig, majd újból. Amikor volt sok belőle, hiába adtuk fel hirdetésre nem jelentkeztek. Talpasné Budapestről.

Válasz

Kovácsné Blanár Erika üzente 12 éve

Már kipróbáltam ezt a gombát ill. ami készült belőle. Sajnos a pihenő idő alatt nem gondoztam ahogyan kellett volna így már nekem sincs. Szívesen venném, ha valaki adna belőle vagy tudatná, hogy hol lehet beszerezni.

Válasz

vigné iskum irma üzente 12 éve

Én szívesen kipróbálnám ha tudna valaki adni , esztergomi vagyok

Válasz

Polacsekné Marika üzente 12 éve

Én is szeretném ki próbálni ezt a gombát!

Válasz

Mezei Tiborné üzente 12 éve

Én is szeretném kipróbálni!

Válasz

Hegedüs Erzsébet üzente 12 éve

Szeretném én is kipróbálni ezt a gombát . Nagyon sok epe kövem van és visz-ér ,de még soha nem hallottam erről a gombáról.

Válasz

Kiss Józsefné üzente 12 éve

http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=259204

Válasz

Farkas Margó üzente 12 éve

Én is szeretném kipróbálni(rossz indulatú daganattal műtöttek) vérnyomás és izületi gondjaim is vannak!

Válasz

Böröcz Beatrix üzente 12 éve

Én is szeretném kipróbálni, mivel a szüleimnek magas a koleszterinszintje. Ha valaki tudna Szeged környékén adni, szívesen elmennék érte. Előre is köszönöm.

Válasz

Dr. Pintér- Burus Sándorné üzente 12 éve

Kipróbálnám!

Válasz

Kovácsné Zsuzsa üzente 12 éve

Én is szeretném kipróbálni, mert szintén magas a vérnyomásom, sziv- és érrendszeri problémáim is vannak.
Előre is köszönöm

Válasz

BURDA JÓZSEF üzente 12 éve

Én szeretném ki probálni mivel magas vérnyomásos és gyomorfekélyes vagyok.
Előre is köszönöm.

Válasz

Balázsné Zsuzsi. üzente 12 éve

Tisztelt Méder úr! Ez a gomba a tibeti gomba,vagy a kombucha gomba? ha a tibeti gombáról van szó szeretnék kapni belőle.A kombucha gombát 4 évig ittuk a férjemmel az is nagyon jó volt.A tibeti gombát még nem ismerjük.Ha értesít elmegyünk a tibeti gombáért.Előre is köszönöm.

Válasz

uri margit üzente 12 éve

Nekem "japán kristály"-ként emlegetett gombám van a hűtőszekrényben. Egy ideje nem tartom vízben cukorral és mazsolával, mert még soha nem mertem megkóstolni. Látszólag semmi baja. Ha valaki tudja, hogy ennek a gombának pontosan milyen hatása van és károsodik-e ha nem szakszerűen bánunk vele (fémeszköz használata, rendszertelen tisztítás..) megköszönném, ha tájékoztatna.

Válasz

Kovács István üzente 12 éve

Ha valakinek nincs igénye a napi fogyasztásra, nyugodtan tegye hűtőbe, napokig el van minden károsodás nélkül. Magam nem szűröm, csak ha közel 1 l. van. Nincs vele gondom.
Igaz, így a szaporulat is lassúbb.

Válasz

Petkowicz Zsuzsanna üzente 12 éve

Szívesen kipróbálnám a gombát.Már hallottam róla,csak nem tudtam honnan lehet beszerezni.Mostanában emésztési problémáim vannak hátha segítene rajtam.
Természetesen minden nemű küldési költséget kifizetek.Köszönettel-Gulácsi Zsuzsanna
kufu78@invitel.hu

Válasz

Petkes László üzente 12 éve

Eddig még nem hallottam a tibeti gombáról, szeretném kipróbálni. Ha valaki tudna ajándékozni a gombából köszönettel venném. Nem tudom hogyan szokták szállítani. Ha Debrecenből tudna valaki adni érte mennék személyesen. Címem: petkes.l@t-online.hu
Köszönettel Petkes László

Válasz

Kissné Németh Piroska üzente 12 éve

Én használtam régen, jó volt , elláttam a környezetem, meg untuk, de most örülnék, ha valakitől beszerezhetném.
Üdv. Piroska a szegediszallas@gmail.com ról.

Válasz

Méder Mihály üzente 12 éve

Feleségem és én folyamatosan fogyasszuk.Az ismeretségi körünkben már mindenkinek felkínáltuk a felesleget.Időpont egyeztetéssel bárkinek szívesen adunk.Egyébbként a gomba lefagyasztható,majd kiolvasztva ujraéleszthető.Üdv.Méder Mihály

Válasz

Bubreg Jánosné üzente 12 éve

örülnék neki ha valakítől kapná!!!!!!!!!!

Válasz

Eipl Jánosné üzente 12 éve

Én már ittam a kefirt, osztogattam a gombát, egyszer csak tönkrement, valószínű mostohán bántam vele.Sebaj, gondoltam, most kérek azoktól, akiknek már adtam. Gondoltam én! Egynek sem volt meg már....Postán utánvéttel tudnál küldeni nekem?

Válasz

SZabó Andrásné Erzsébet üzente 12 éve

Kedves Piroska most olvastam erről a gombáról ha kaphatnék belöle nagyon megköszöném. cimem,tolcsvai47,freemail@.hu köszönettel Erzsi.

Válasz

Ivanics Marika üzente 12 éve

Kedves István !
Ha van rá lehetőség szertnék a gombából kapni.Nekem és 90 éves anyukám bajaira.
Pesten bármikor bárhová érte megyek.
Előre is köszönöm. Marika

Válasz

dan jozsef üzente 12 éve

Kedves Piroska,
szeptember közepén Pestre megyek.Ha tudsz,babusgass nekem is egy adagot.
köszönettel,Dán József
Küldj elérhetőséget.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon nagy lehetőség rejlik benne. Szívesen kipróbálnám, mert szív és ér problémám van. Levelezési címem levélben adnám meg. Címem: mildiko50@gmail.com

Válasz

István Halhóber üzente 12 éve

Szász Istvánné Márta üzenetére.

Kedves Márta és aki után írt, annak is válaszolok ,kicsit később ,írom a címet !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Rendkívül felkeltette az érdeklődésemet ez a TIBETI gomba. Ha van rá mód - nagyon szívesen kipróbálnám!!! Előre is köszönöm a lehetőséget. Címem: dixit@freemail.hu Beszéljük meg a részleteket! Üdvözletem: Tomor Erzsébet

Válasz

István Halhóber üzente 12 éve

Nem

Válasz

Békési Judit üzente 12 éve

Nagyon szerettem én is,s nagyon jól éreztem magam, mikor fogyasztottam, de sajnos kifogytam belöle. Ha valakinek van felesleg és küldene nekem nagyon megköszönném.

Válasz

Jambrich Pálné üzente 12 éve

Én is szeretnék kapni belőle, mert elég sok féle testi nyavalyám van, hátha segítene rajtam. Ha kapok, előre is köszönöm, a címemet majd levélben adnám meg. Üdv, Idu.

Válasz

surányi mária üzente 12 éve

Szeretném kipróbálni, hová kell menni érte?
Köszönöm

Válasz

Balázsné Zsuzsi. üzente 12 éve

Szeretném kipróbálni,hogy kaphatnék belőle?

Válasz

novak laszlo üzente 12 éve

SZERETNÉM KIPROBLNI.HOGY JUTOK HOZZÁ

Válasz

Szász Istvánné Márta üzente 12 éve

Szeretném kipróbálni, de hogy jutok hozzá? Ha valaki lenne oly kedves utánvéttel eljuttatná!

Válasz

Melicher Icu üzente 12 éve

Én szeretném kipróbálni,hogy lehet hozzájutni?

Válasz

Ernesztné Antal Gizella üzente 12 éve

Szeretnék hozzá jutni a gombához .

Válasz

portik ilona üzente 12 éve

kedves erzsebet nagyon szepen koszonom eddig en errol nem olvastam sehol vagyis nem tudtam mi minderre van gyogyhatasa azert erdeklodtem mert kefir gombat ismerem ugyan az azeljaras mint tibeti gombanal tejbe kell tenni ,es a ketto vajon nem egy ezt szerettem volna tudni nagyon szepen koszonom udozletem -ilu

Válasz

csapó sándorné üzente 12 éve

Régebben nekem is volt ilyen gombám, jó lenne ha valaki tudna megint adni.Szerintem is jó hatással van a szervezetre.

Válasz

Csányné Virág Kati üzente 12 éve

Sajnos, hogy most került napvilágra ez a gomba, mi férjemmel egy évig ittuk, nagyon jó volt, annyira szaporodott, hogy nem gyöztem elajándékozni.Sajnos a nyáron nyaralni mentünk 12 órás ut volt és nem mertem elvinni, igy kidobtam, mivel a család nem volt hajlandó 10 napig dédelgetni.Nagyon sajnálom, még a vérnyomásgyógyszert sem kellett szedni ugy beállitotta a gomba, jó minden este a steril szertartás volt a program, de megérte.Ha ujból hozzájutunk biztos inni fogjuk.Sajnos akiknek adtam már nem isszák, igy nem tudom beszerezni. Aki teheti igya én ezt tanácsolom.

Válasz

Komlódi Mihályné Emília üzente 12 éve

Szívesen beállnék a sorba,én is.Nagyon szívesen kipróbálnám,ha küldene nekem is valaki.

Válasz

Füleki Ildikó üzente 12 éve

Régebben használtam, és nagyon szerettük, csak véletlenül a nagyi kidobta, mert nem tudta azonosítani.
Azóta sem tudtam szerezni.
Megköszönöm, ha valaki küld nekem.

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 12 éve

Kedves Portik Ilona az életkristály, azt igen az előzöben ahogy leirta a Háló Lánárdné citrom és igen átlátszós és kocsonyás anyag amit viz, citrom ,mazsola ,és cukor,és a gomba ennyi, és ezt is inni kell, ilyent én is ittam régebben, de nekem nincsen de finom volt. a Tibeti gomba az kicsi fehér olyan karfiolhoz hasonlit a formája és az anyaga, ehhez kell a 2,5 dl tej és ezt kell naponta leszürni és ez a Tibeti gomba, amire leirták a jótékony hatásaikat , ezt iszom én is, a vérnyomásom és a szivem miatt. nagyon egészséges különben., szerintem jobb,mint a bolti, de mindenki másként értékeli.üdv: Erzsike

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 12 éve

Kedves Ica ! Amit Ön emlit azt élet-kristálynak nevezik az is nagyon jó? de amit az István mond azt tejjel kell minden nap szaporitani, ha jól tudom. de mindkettő nagyon jó és egészségre, használandó termék.
bocsika,hogy bele szóltam? üdv: Erzsike

Válasz

Závodszki Zoltán üzente 12 éve

A természet akár csodákra is képes. Kedves Klubtársamnak üzenem,hogy egy adagot szívesen kipróbálnék,mivel szeretném a szervezetem helyreállítani, szeretném legalább egészségben és munkában megélni a 70. születésnapomat is. Most hatvan leszek pár hét múlva.

Válasz

Lajter Mária üzente 12 éve

Drága ismeretlen!Van-e még a gombádból én a hugomnak szeretném mivel hasnyálmirigy rákja van kérlek szegit s.Előre is köszike.Marcsi.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én is kipróbálnám,de a határ túl oldalán vagyok,igy nem hiszem hogy megoldható.

Válasz

Smajdáné Kati üzente 12 éve

Én is szeretném kipróbálni! Szeretnék belőle ha lehet.

Válasz

iov erzsebet üzente 12 éve

HASZNALTAM,nem tudom medmondani hogy jot tett e vagy sem de roszat nem !Mivel szeretem a jugotot es a kefirt szivesen hasznaltam minden este.

Válasz

István Halhóber üzente 12 éve

Kedves Ica !

Bár én egyiket se használtam még ,de az biztos a kettő nem ugyanaz !

Üdv, István

Válasz

Háló Lénárdné üzente 12 éve

Kedves István !
Ezt hívják véletlenül "kristály-gombának" is ??Azt hideg vízzel kell felönteni, 1 fél citromot héjastól, pár szem mazsolát, kis cukrot javasol hozzá és ugyanígy kell késziteni, ahogy leírtad. A külömbség csak annyi, hogy több gomba, több víz és 2-3 nap /naponta keverni/
és napi 1-2 liter fogyasztható belőle. Ez is hófehér színű, de úgy néz ki valójában, mint egy kis kristály, - olyan kocsonyás-szerű anyag. Ha nem ugyanaz akkor bocsánat, hogy "belekotyogtam" !!! Én most ezt iszom kb. 1 hónapja, kicsit hasonlít a bodzához az íze..
További szép napokat kivánok mindenkinek: Ica

Válasz

Szabó Zoltán üzente 12 éve

Én is szeretném kipróbálni a tibeti gombát. Kinél lehet hozzájutni a gombáhozi?

Válasz

portik ilona üzente 12 éve

kerm ha meg mondana valaki a -kristaly gomba- mas neven kefir gomba?koszoszonom elore is udv.ilu

Válasz

V. Betti üzente 12 éve

Nagyon szívesen kipróbálnám. Amennyiben még van a felajánlásból. Amennyiben lemaradtam, kérem segítsen a kedves klubtag (vagy akinek van információja a beszerzési helyekről) abban, hol lehet beszerezni és mennyibe kerül.
Nagyon köszönöm !!!
e-mail címem: vedke2010@gmail.com

Válasz

Granát János üzente 12 éve

Én is vérnyomás csökkentőt szedek,Ha használ én is kipróbálnám.

Válasz

Greller Karoly üzente 12 éve

Greller Károly
Szivessen kiprobálnám vérnyomás és neurologiai problémám van

Válasz

Geiger Judit üzente 12 éve

Én is szeretnék ebből a gombából, van esetleg Gödöllő környékén olyan kedves klubtársam aki tudna adni?

Válasz

Szalai Tamásné üzente 12 éve

ÉN MÁR HASZNÁLTAM ÉS VALÓBAN HELYREÁLLÍTOTTA AZ ANYAGCSERÉMET MINDEN EREDMÉNYEM RENDBEN VOLT A VÉRVÉTELKOR,ÉS A VÉRNYOMÁSCSÖKKENTŐT SEM SZEDNEM PEDIG 30 évig kellett szednem. IGAZ KÖZBEN MEGÉREZTEM A VÁLTOZÁSOKAT DE A VÉGÉN JÓ LETT : LEHET MOST MEGINT KELLENE EGY KÚRA MERT MÁR FÁJT A MÁJAM ! JA ÉS FOGYTAM IS AZÓTA ! AMI NEM BAJ!

Válasz

Csintalan Aranka üzente 12 éve

Kedves Annamária. Én is szivesen kipróbálnám. Te mire használtad?

Válasz

Nagy Panna üzente 12 éve

mi már kipróbáltuk, nagyon jó volt

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

A fiam chrom beteg. Jelenleg súlyos állapotban van. Ha rajta is segíthet, megpróbálnám.

Válasz

Pluhár Józsefné üzente 12 éve

Szeretnék kapni a felajánlott gombából ha lehetséges lenne. előre is köszönöm.

Válasz

István Halhóber üzente 12 éve

http://goldandbrill.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=707535

Válasz

Szepesi Zoltánné üzente 12 éve

Beírod a google-ba "kristálygomba" mindent megtalálsz. Mi is ittuk sokáig, csak egy kicsit macerás a készítése, így abba hagytuk, pedig nem volt rossz.

Válasz

Kígyós Sándorné Katalin üzente 12 éve

Én tegnap kristálygombát kaptam. De hogy pontosan milyen betegségekre jó azt nem mondták. Talán valaki tudna ebben segíteni? Üdv Kata.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én ingyen kapptam és ingyen is adtam tovább a gombát.mindgy hogy kefir vagy joghurtnak hivják,az biztos egy kellemes savanykás ital.Naponta töbször is iszok belőle.Van aki 1l is mag iszik naponta.Azt nem tudom hogy el lehet e postán köldeni,állitólag nem lehet el zárni tőle a levegőt.Egy próbát megérne.

Válasz

Takács Géza üzente 12 éve

Ja, és a joghurtot nem gombával, baktériummal erjesztik. Ez kefír!

Válasz

Takács Géza üzente 12 éve

Ránézésre ez a kefírmag nevű kolónia, amivel rendes helyen a kefírt készítik. Egy kis hókuszpókusszal jobban eladható!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én nem tudom sajnos hogy hol lehet beszerezni ilyen gombát,pedig van bizony jó pár nyavalyám amire lehet hogy használna.Még azt szeretném tudni hogy ez ugyanaz mint a kristálygomba?Gondolom postai úton nem lehet elküldeni?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én is szivesen fel ajánlom fölösleges gombát,legalább nem a kukába kerülne.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ismerem a tibetigombát már 3 éve,azóta is rendszeresen iszom.Csak azt sajnálom hogy ki kell dobnom a szaporulatot mert nem kell senkinek.3 éve mikor kezdtem leg alább 20 embernek adtam.Nekem jót tett sulyos allergiám volt gyógyszer mellett állandóan folyt az orrom,reggel 50 tüsszögésig meg sem álltam,most gyógyszer nélkül tizede sincs a tüneteknek,koleszterinem is lement 7ről 5re, a cukrom is 8 rólment le 5re.Én a gombának tulajdonitom a javulást.

Válasz