Fekete Lászloné üzente 12 éve

Itt nagyon hasznos dolgokról kapunk tájékoztatást,köszönjük!Reméljük ujesztendőben is lesz ereje kedve Mindenkinek kertben és otthonában virágainak is örülni,kicsit tevékenykedni.Jó egészséget minden jót kivánok.

Válasz

Nahalkóné Baraksó Mária üzente 12 éve

Nagyon örültem a tájékoztatásnak. Pár hete bementem a NYUFIG kirendeltségébe, de akkor még semmit nem tudtak mondani. Sajnos én január 2-án születtem, igy nem tudom ez mennyiben jelent majd hátrányt. Papirforma szerint 5 év mulva lehetek normál öregségi nyugdijas. Addig mi lesz és hogyan, izgulhatunk!

Válasz

Zelenka Zsuzsa üzente 12 éve

Köszönöm a tájékoztatást! Ugy tűnik, nekem nem lesz változás. Nagyon sajnálom azokat akiket érint, eddig is nagyon megvolt szigoríva a felülvizsgálat. Ezután mi lesz ?! : Zsuzsa

Válasz

István Halhóber üzente 12 éve

Kedves József.

Várjunk néhány napot és fognak érkezni a levelek!

Én úgy tudom neked akkor Decemberbe kell megjelented!
Állítólag mindenkit visszahívnak aki 1955 január 1 után született.
De neki kell majd jelentkezni. 2012 március 31.ig.

Nem számít nekik kik ,hogy kapták meg a leszázalékolást.
Bele kell rúgni mindenkibe aki 1955 utána született.

Válasz

Haszonics József üzente 12 éve

Szia István !

Én a nyáron voltam felülvizsgálaton ,decemberbe kell mennem újra !
Ilyenkor mi van ? Szerinted akkor is be kell adnom újra márciusig ?
Másik : És akinek bírósági végzése van hogy végleges azokkal mi van ?

Válasz

István Halhóber üzente 12 éve

Kedves Veronika!

Igen, hagyjuk a politikát a politikával foglakozó klubokra!
Nekem többen leírták már, azért szeretik klubom, mert itt szinte nincs politika!

A cikk megjelenését fontosnak találtam, azért kevertem be a kertészeti téma közzé!

De gondolkodjunk már el, az a megoldás, hogy szíven szúrja magát az ember, mert így járt!
Nem ez nem megoldás! Hány hajléktalan tehetné meg akkor ugyanezt.

Nem voltam érintetlen a témába, nekem szerencsém volt, eddig!
Az igaz már hat éve az utolsó felülvizsgálaton ráírták papíromra további vizsgálat nem szükséges! Én akkor okiratokat vittem, sokat több orvos véleményével, nem borítékot!

Közben én is azt mondom, tudok olyan eseteket, aki leszázalékoltak és reggel hattól estig nyomja melót és élt, mint hal a vízbe!
Egyetlen nagy probléma, orvosok pénzért nagyon sok embert segítetek rokkant nyugdíjba!
Pénzért olyat is, aki simán jogosult lett volna rá.
Ez után nem kellene utána nézni, ki hány jogtalan leszázalékolást hajtott végre, remélem erre is oda figyel majd lelkes kormányunk, egy kis vagyonocska vizsgálat hátha hozna egy kis prémiumra valót, arra úgyis szükség van!

A férgese meg hadd hulljon!

Válasz

Kőfalvi Veronika üzente 12 éve

Ne politizáljunk, de zirci sorstársam öngyilkossága verte ki nálam a biztosítékot, ezt nem lehet elvonatkoztatni a politikától.Így nem szabad emberekkel elbánni.Az jó, hogy ezt a törvényt itt egyben elolvashatjuk gondolom a köszönetek is erre vonatkoztak.
Ebben a klubban el lehet mondani: már jó ideje várok olyan átfogó gazdasági programra ami arra támaszkodik amink van.Van termőföldünk és van vizünk, ide tartozik a belvíz is ami szerintem megfelelő csatornába terelhető és onnantól kezdve már hasznosítható lenne.Biztosan van rá műszaki megoldás.Egyre nagyobb szükség lesz élelmiszerekre és nekünk erre fel lehetne készülni.Először pénzt kellene bele invesztálni, de megérné ez szent meggyőződésem.

Válasz

Háló Lénárdné üzente 12 éve

Köszönöm a tájékoztatást, tényleg elég nehéz megérteni, többször átrágtam magam rajta, és sok mindent megtudtam !! Békés, boldogabb Úfévet kívánok Mindenkinek !!!!

Válasz

Nagy Sándor üzente 12 éve

Bocsánat,én a narancs,piros,zöld,sárga és a sok színtelen,meg a kaméleon-politikusra gondoltam.

Válasz

Nagy Sándor üzente 12 éve

Látod Veronika,ez a baj,hogy a megnyilvánultak közül 6 személy-a köszönetét fejezte ki.
Jó,ne politizáljunk-de mind mehet a francba!

Válasz

Kőfalvi Veronika üzente 12 éve

Ez a törvény embertelen.Nagy csindadrattával beharangozták, hogy sok a leszázalékolt között a csaló (külön köszönet a feltételezésért).Talán 1 hónapja olvastam valahol, hogy kb 10 ezer embert vizsgáltak felül és 5 fő alatt volt azoknak a száma akik valóban nem voltak jogosultak.A legtöbb csökkent munkaképességű ember szívesen dolgozna olyan munkakörben amit el is tudna látni és kapna olyan díjazást érte amiből normálisan meg tudna élni.Először ezeket a munkalehetőségeket kellene megteremteni és csak azután kirugdosni beteg embereket a rokkantellátásból.Lenne mit firtatni az új oktatási törvényben is, hiszen ott is a legrászorultabbak fognak elesni a továbbtanulás lehetőségétől, mert sok felsőoktatási intézményben lesz úgynevezett képzési díj ami mint tudjuk nem egyenlő a tandíjjal.Vagy említhetném azt a 3-4 ezer betegen született gyereket aki speciális oktatással fejleszthető annyira, hogy legalább önmagát ellássa - ami sokuk esetében nagy eredmény - nos az új törvény ezt az esélyüket is alaposan lecsökkenti.Tudom demagógia, de szabad-e millárdos évvégi jutalmakat osztani, képviselőket közpénzen Kanári-szigetekre, Ausztráliába utaztani stb. egy olyan országban ahol akár csak egy iskolában nincs fűtés, vagy nem tudják a gyerekeket kedvezményesen étkeztetni, vagy repedezik az iskola fala mert nincs néhány millió forint a felújítására.
Nagy Sándor elgondolkodtató igazságot írtál

Válasz

Nagy Sándor üzente 12 éve

Nagyon bátor embereknek tartom akik ezt a törvényt hozták.Úgy látom,hogy ezek soha nem fognak megöregedni,vagy elfáradni.Szomorú,hogy ilyen nemzedéket neveltünk,és főleg azt,hogy a diplomájukat a mai napig nem fizették ki az álamnak.

Válasz

Nagy Lászlóné Magdi üzente 12 éve

Köszönöm a tájékoztatást, sok hasznos dolgot tudtam meg belőle!

Válasz

Tóth Tünde üzente 12 éve

Köszönöm szépen de elég kacifántósan van megfogalmazva.

Válasz

Hegyi Zoltánné üzente 12 éve

Köszönöm! Nagyon hasznos volt a számomra!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszi a leírást,mert így egyszerűbb és átláthatóbb!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm! Jó, hogy valahol rátaláltam,mert engem is érint.

Válasz

Ferencz Yolanda üzente 12 éve

Nem értek vele egyet, mert még mindig gyászolom a szívemben azt az embert aki szíven szúrta magát a NYUFIG irodában és 2, 3 napja halt meg. Mennyi beteg embert terelnek vissza a fizikai tevékenységhez, amikor az egészségesek sem tudnak elhelyezkedni, nem még a rokkant, sérült, beteg emberek. Egyáltalán mi lesz velük és a családjukkal??Kapnak egy kis ilyen, olyan szoc. járandóságot és kész, szerintük. Szomorú intézkedés, nagyon szomorú.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm .Hasznosat olvastam , ha bár nem mindent értek .

Válasz