m teréz üzente 14 éve

Természetesen lehet, bármilyet lehet de módjával.
Túl sokat azért ne.

Válasz

m teréz üzente 14 éve

Nekem több éve van de még sosem vírágzot.

Válasz

m teréz üzente 14 éve

Sajnos igen, ha van kerted kikellet volna ültetni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

aspidistrat barhova el lehet helyezni kicsi a fenyigenye,nagyon hideg teleltetest kibir februarban barhol kiviragzik igaz hogy oktobertol mar nem szoktam locsolni es viz nelkul is jol birja marciusig meg egy elonye hogy nagyon mutatos

Válasz

Dévai Imréné üzente 14 éve

szoba rózsám nyáron kint volt a szabadban de most hogy bevittem sárgul a levele ez természetes?

Válasz

Kis Istvánné üzente 14 éve

Szerintem a vitorlavirág mindig hoz új virágot. Ezért is szép. Ő jelzi legjobban, hogy locsoljam virágaimat a szobában. Igaz esővizzel locsolok, ha lehet télre is gyűjtök. Ezt szeretik növényeim. Köszönöm a tájékoztatást. Hasznosnak tartom én is.

Válasz

Globics Gizella üzente 14 éve

Én szeretném megkérdezni a gyogyito növényekkel kapcsolatban hogy a hálo szobába lehe-e tartani virágot és milyet.Mivel én nagyon szeretem a virágot a háloszobámban is vannak.Jo e az egészségre vagy nem?

Válasz

Forche Ági üzente 14 éve

Nagyon köszönöm a sok hasznos tanácsot. Nagyon szívesen olvasgatom esténként, ha időm engedi, hogy milyen tanácsokkal látjátok el az érdeklődőket. Nagyon sokat lehet tanulni a kérdésekbő és a válaszokból is egyaránt.

Válasz

Kimmel Cintia üzente 14 éve

Szia!
Igénytelen virágok amiket vettél.már mint nem nehéz tartani őket.Próbáld meg az ablakba tenni ott meg kell maradniuk.Tápoldatot igényelnek télen.Ha be viszel egy virágot kintről az megsinyli mindig a hely változtatást.Karácsonyi kaktuszt úgy locsold,hogy 2 cm-nél ne száradjon jobban ki és a melleg helyet szereti.

Válasz

Kimmel Cintia üzente 14 éve

Szia!

Kérdésedre a válasz nem! A virágok tisztitják a levegőt mindegy milyen napszak van.

Válasz

Barabás Mihály üzente 14 éve

Köszönöm a jótanácsokat. Élni fogok vele. Én, egyébképpen szeretem a lakásban a növényeket, a felsoroltakból van is kettő. A vitorla virág és a páfrány. Csak eddig nem tudtam tisztitó hatásukról. mysy

Válasz

Szekeres Rudolfné üzente 14 éve

Csak kérdezni szeretném, hogy éjjel, mikor nincs napfény, fény: akkor a virágok is széndioxidot bocsájtanak ki, és használják a levegő oxigénjét. Vagy nem jól tudom?
Szekeresné, Kató.

Válasz

Matkovics Sára üzente 14 éve

Köszönöm a jó tanácsokat!

Válasz

Pohl Erika üzente 14 éve

Nekem is nagyon sok szép és kedves virágom van. Tavaszal a teraszon és a kertben vannak, október végefelé pedig a lépcsöházban telelnek, de csak azért mert, a lakásban már nem férnek el. A majomfa (gumifa) már a harmadik éve, hogy virágba borul a lépcsőházban, apro pici fehér virágai vannak.

Válasz

rung gyorgy üzente 14 éve

KÖSZÖNÖM A JÓ TANÁCSOKAT.

Válasz

Pesti Jutka üzente 14 éve

Köszönöm a tippet, a tél nálunk sem egyszerű sajnos....

Mászi Kati, nem lehet, h a majomfádnak meleg és sötét a hely, ahova tetted? Az enyém hűvös ablakpárkányon áll, és évek óta jól átvészeli itt a telet.

Válasz

BOSNYÁK KATALIN üzente 14 éve

Köszönöm,az ötleteket,de eddig pl.a vitorlavirág nem maradt meg,a hibiszkuszt minden évben újra beszerzem,elszárad a teteje,ahogy behozom a lakásba,s onnantól rohamosan romlik az állapota,s nem marad meg,addig amíg kitehetném,a szabadba...én állandóan potolom a virágaimat,mert szeretem őket,kis örömet okoznak nekem,mikor hazajövök,s ha virágoznak,szép díszei otthonomnak...az is szép,ami zöld,főleg,ha megmarad..pl,.most,a zami pálmáim ,ez is már sikerélmény,de a karácsonyi kaktuszom tönkrement,szerintem túllocsoltam,vagy megfázott,ledobta a levélkéit,s ő már nem fog virágozni,újjat kell vennem,de jók az ötletek,köszönöm...jó éjt mindenkinek.Kata

Válasz

Mászi Katalin üzente 14 éve

Köszönöm az ötleteket,én is mindig gondban vagyok a növényeimmel.Elég sok van nem is tudom mingegyiket ugy elhelyezni ahogy szeretném,van egy nagy kb 15 éves majomkenyérfám most ő van a konyha közelében a mikróhoz közel,remélem ez is jó hatással van.Igen,de ilyenkor mindig elkezdi hullatni a leveleit nem tudom miért.Azért mindig kibirja tavaszig és akkor kimegy a teraszra és ott már jól érzi magát.De az ötletek nagyon jók!

Válasz

VARGA ISTVAN üzente 14 éve

Nagyon tetszik ésnagyon jó dolgok a fent leirtak,szerintem ezek nagyon hasznos tanácsok részünkre,köszönjük.

Válasz

Polacsekné Marika üzente 14 éve

Köszönöm az okos tanácsokat! Hasznosítani fogom őket! Van sok virágom és úgy fogom elhelyezni, ahogy javasoltad.

Válasz

Elek Mihályné Kis Erzsébet üzente 14 éve

Szia Tercsi! Nagyon szépen köszönöm az értékes tájékoztatást. Puszi Erzsike

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 14 éve

Nagyon jó ez a tájékoztatás a virágokról, hisz vannak olyan kis és sötétebb helyek ,amikor itt a téli szezon nehéz a virágokat át teleltetni, de meg kell menteni a hidegtől és jó helyet kell keresni számukra . Nagyon szeretem a virágokat.

Válasz