[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szeretem a céklát,főzve,savanyúságként , saját magamnak termesztem és mikor jó gyenge nyersen fogyasztom.

Válasz

István Halhóber üzente 14 éve

Szia Éva.

Gyümölcscentrifugával egyszerű levet előállitani a céklából.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

köszönöm szépen nagyon szeretem!!!

Válasz

Both Mária üzente 14 éve

Én rendszeresen eszem céklát.Akár héjában megfőzve enyhén ecetesen tormával savanyúságnak,vagy nyersen összeturmixolom mindenféle gyümölccsel,zöldséggel ami a háznál van.Most példáúl,murok,banán,narancs,körte,áfonya,mézzel kevertem.Aztán egész nap kanalazgatom amig tart belőle.Nagyon szeretem.

Válasz

Szekely Benczedi Eva üzente 14 éve

Mivel préseled ki a cékla levét?

Válasz

Pető Bertalan üzente 14 éve

Köszönöm a tudnivalókat és elkészítésének tárházát.Szerencsére a család is szívesen fogyasztja.Mit gondolsz,savanyúságnak elkészítve sokat veszít beltartalmi értékeiből?Gondolom,az efajta tartósitáskor Ti is főzitek,vagy forrázátok.?

Válasz

Grünfelder Ida üzente 14 éve

Köszönöm a sok jó recepteket, én már régen eszem a céklát, de nem tudtam, hogy ilyen sok elkészítési módja van. Nagyon hasznos, ha valaki sugár vagy kemó kezelést kapott. Az legalább 1 héten 2-3 alkalommal egyen.
Köszönöm és szép napot kívánok Ida

Válasz

faluvégi ilona üzente 14 éve

Köszönöm ezeket a tudnivalókat és tanácsokat,recepteket a cékláról,ha odafigyelünk lassan megtanulunk egyre egészségesebben élni.Ebben nagyon sok segítséget kapunk tőletek.Ismételten KÖSZÖNÖM!!

Válasz

Horti Gáborné üzente 14 éve

Köszi a receptet, ma ki is próbálom a cékla salátát, biztos vagyok benne, hogy nagyon finom lesz. Feltétlen vetni fogok céklát és az biztos, hogy bio lesz, mivel nem használok permetszereket! Horti Gáborné

Válasz

Farkas Erzsébet üzente 14 éve

tudtam, hogy a cekla egeszsegre jo, de nem tudtam ,hogy ennyi mindenre!koszonom!

Válasz

Kleizer Imréné Ili üzente 14 éve

Nekem a pincémben van még céklám,jó nagyra nőttek a nyáron,mivel mi csaknem mindent csalánlével öntözünk.Valamelyik közösségi oldalon találtam rá a szeretet salátára.Barátaimnak ajándékoztam,és hatalmas sikere volt.Mielött ecetes lében elraktam volna,felszeltem,majd szívecskés szaggatóval kiszaggattam,kis üvegekbe tettem.

Válasz