[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Szeretem a céklát,főzve,savanyúságként , saját magamnak termesztem és mikor jó gyenge nyersen fogyasztom.
István Halhóber üzente 15 éve
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Both Mária üzente 15 éve
Én rendszeresen eszem céklát.Akár héjában megfőzve enyhén ecetesen tormával savanyúságnak,vagy nyersen összeturmixolom mindenféle gyümölccsel,zöldséggel ami a háznál van.Most példáúl,murok,banán,narancs,körte,áfonya,mézzel kevertem.Aztán egész nap kanalazgatom amig tart belőle.Nagyon szeretem.
Szekely Benczedi Eva üzente 15 éve
Pető Bertalan üzente 15 éve
Köszönöm a tudnivalókat és elkészítésének tárházát.Szerencsére a család is szívesen fogyasztja.Mit gondolsz,savanyúságnak elkészítve sokat veszít beltartalmi értékeiből?Gondolom,az efajta tartósitáskor Ti is főzitek,vagy forrázátok.?
Grünfelder Ida üzente 15 éve
Köszönöm a sok jó recepteket, én már régen eszem a céklát, de nem tudtam, hogy ilyen sok elkészítési módja van. Nagyon hasznos, ha valaki sugár vagy kemó kezelést kapott. Az legalább 1 héten 2-3 alkalommal egyen.
Köszönöm és szép napot kívánok Ida
faluvégi ilona üzente 15 éve
Köszönöm ezeket a tudnivalókat és tanácsokat,recepteket a cékláról,ha odafigyelünk lassan megtanulunk egyre egészségesebben élni.Ebben nagyon sok segítséget kapunk tőletek.Ismételten KÖSZÖNÖM!!
Horti Gáborné üzente 15 éve
Köszi a receptet, ma ki is próbálom a cékla salátát, biztos vagyok benne, hogy nagyon finom lesz. Feltétlen vetni fogok céklát és az biztos, hogy bio lesz, mivel nem használok permetszereket! Horti Gáborné
Farkas Erzsébet üzente 15 éve
Kleizer Imréné Ili üzente 15 éve
Nekem a pincémben van még céklám,jó nagyra nőttek a nyáron,mivel mi csaknem mindent csalánlével öntözünk.Valamelyik közösségi oldalon találtam rá a szeretet salátára.Barátaimnak ajándékoztam,és hatalmas sikere volt.Mielött ecetes lében elraktam volna,felszeltem,majd szívecskés szaggatóval kiszaggattam,kis üvegekbe tettem.