Both Mária üzente 12 éve

Mindent elmondtak az előttem hozzászólók.A képek is,de a humorotok elragadó!.Ha ilyenek vagytok a mindennapi életben is akkor veletek nem lehet unatkozni!

Válasz

Lacziné Marika üzente 13 éve

Szórakoztatóbb volt mint a Showder klub műsora, a táj és a növények szemet gyönyörködtetőek. Én "csak" a szűkebb pátriánkban készített szigetközi (Ásványráró) képeket tudom felajánlani a természet kedvelőinek.
Üdv. Marika

Válasz

Kígyós Sándorné Katalin üzente 13 éve

Nagyon jó a videó!! Nagyon jó felvételek mellett,nagyon jó a humor is.Köszönöm hogy láthattam.Kata.

Válasz

sors márta üzente 13 éve

kedves kis összeállítás volt, szép élményekben volt részük! sors márta

Válasz

Gyömörei Marika üzente 13 éve

Igazán aranyos és találó bemutatkozás !!!!!!!!!!!!!
Nagyon köszönöm,hogy meg osztottátok élményeiteket velünk akik ilyen csodás helyekre sohasem jutnak el.

Válasz

Háló Lénárdné üzente 13 éve

Köszönöm a videót, és gratulálok a kedves házaspárnak !!! Én sajna nem tudok még egy képet sem feltenni, a férjem néha segít egyet-egyet felrakni... :-)
Mi is voltunk Kanadába, Vancuvertől kb. 600 km-re, Saskatoon-ban, ahol régen indiánok éltek. Látogattunk is egypár Indián rezervátumot, és rengeteg képet csináltunk, sajnálom most már, hogy nem videóztunk, most én is felrakathatnék belőle......A képeket, így, szöveggel kicsit macerás lenne, de szivesen nézegetem a mások fotóit, képeit, videóit ! :::
Mégegyszer köszönöm, és gratulálok !!!! Ica

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jó videó, tettszik a humorotok! Boldogok lehettek, hogy eljutottatok oda. Köszönöm, hogy megosztottátok velem élményeteket. Jó ilyen életvidám embereket látni!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Az ilyen - értéklátó - emberek kedvére érdemes anyagot szerkeszteni és feltölteni.
Köszönöm a kommentálást!
Ezt üzenem Kleizer Imrénének is.

Válasz

Kleizer Imréné Ili üzente 13 éve

Nagyon jól sikerült bemutató film volt,és szeretem az olyan embereket akiknek van humorérzékük,és ez a film sem mentes tőle,a zene választás is jó volt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Öröm volt látni ,hogy két ,már nem éppen fiatal ember mennyi derűvel járta a világot felfedezve annak humoros oldalát is.Jól sikerült a szereplő válogatásod,első filmes létére kedves feleséged ragyogóan oldotta meg feladatát.Külön dicséret,hogy a veszélyes helyzetekben/pl.függőhidas jelenet/sem kért dublőrt.Üdvözlettel:Éva a szomszédból

Válasz

Kománovicsné RÓZA üzente 13 éve

Nagyon szép ! Gratulálunk !
Róza és István

Válasz

dr. Romhányi Mária üzente 13 éve

Megint egy kelemes meglepetés: nagyon jó ez a bemutatkozás, frappáns szövegek, jó zene,hervadó virágok helyett hervadhatatlan utazók.

Válasz