Madarász Lajosné Éva üzente 10 éve

Itt szivesen bolyonganék én is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Székely István üzente 11 éve

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és a dicséreteket. Külön megköszönném Prakter Józsefnek az őszinte véleményét.Igaz nekem sem teszik a fugázás kifestése de sajnos egy pancser kőművesnek az áldozata lettem.Úgyhogy félúton elzavartam de sajnos már így kelet befejeznem. A véleménye alapján egy jó ízlésű klubtagot véltem látni magában. Szeretem volna jobban megismerni, és megköszönni a véleményét de a profilképen és a hozzá szólásán kívül semmi egyebet nem találok önről itt a klubban úgyhogy csak ebből tudtam véleményt alkotni de nem akarom megsérteni azt inkább nem hozom nyilvánosságra.Maradok tisztelettel és kívánok jó egészséget és szép napot -hetet mindenkinek. Üdvözlettel Pista.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én nem találom úgy hogy giccsparádé lenne,nekem nagyon tetszik!Nagyon igényesen épített ház ahol minden részlet tökéletes és mutatós,hozzá illő gyönyörű kert.Gratulálok hozzá!A vörösesbarna kerítéshez illő fehér terasz korlátok is nagyon jól mutatnak és azt hiszem ezt egyáltalán nem nevezném giccsesnek.

Válasz

Bernathné julianna üzente 11 éve

Nagyon szép a kerted üdv

Válasz

Prakter József üzente 11 éve

Giccsparádé, de látszik a sok meló benne!
A lábazati és egyéb burkolatok eredetiségét és ízlésességét brutálisan lerombolja a fugák festése. Egyébként jó egészséget kívánok hozzá!

Válasz

Székely István üzente 11 éve

Ismételten még egyszer nagyon szépen köszönöm a gratulációkat és a hozászolásokat és elnézést a késői válaszért de a múlthéten egy kis kirucanáson voltam Németországban (Saarbrückenben) a Fiaméknál mert ott dolgozik.Üdv mindenkinek.

Válasz

Madarász Lajosné Éva üzente 11 éve

Szuper, álmaim udvara,kertje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az a a pavilon, a játszóház!!!!!! boldog lehet az
az unoka aki itt játszhat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulálok és annyi annyira irigy vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Gratulálok!

Válasz

Ódorné Gyöngyi üzente 11 éve

Szép a ház és a virágok.Gondozott a kert.Gratulálok.

Válasz

Székely István üzente 11 éve

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a dicséreteket,nagyon jólesik ezeket hallani.igaz nem valami jó a felvétel mert fényképezőgéppel lett készítve.Most a napokban kezdtem elfoglalkozni a videó készítéssel persze ahoz elkelne egy jobb videó kamera amire jelenleg nem telik.Ami a zenei aláfestést illeti,már csak a címe miatt is raktam hozzá. Persze szeretem a vidámakat is a múlatósokat a régi slágereket, sokat hallgatom is mikor kimegyek a kertbe dolgozni, ezt bizonyítja a másik két videó is ami az unokámról van készítve.Nem tudom ki, hogy van vele de engem a zene hallgatás és a kertben való munka meg nyugtat elfelejteti a fájdalmakat a bánatokat a gondokat. Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a dicséreteket üdvüzlettel, Pista.

Válasz

Berszán Marika üzente 11 éve

Nagyon szép... egy csodálatos oázis a szűrke hétköznapokban! Gratulálok!

Válasz

somogyi ferencné ili üzente 11 éve

szép, jó kézügyességet fejez ki a videód,nagyon csodás az egész udvarod,nagyon tetszik,gratulálok a tervezésedhez és az elkészítéséhez

Válasz

Csibi Istvánné üzente 11 éve

Kedves István!
Gratulálok, csodálatos, meghitt fészket épített. Különösen megfogott a fa építészeti felhasználása. Többször is megnéztem a videó felvételt, mert alig tudtam eltelni a szemetgyönyörködtető látványtól. A zenét viszont kicsit szomorkásnak találtam egy ilyen hangulatos, szívet melengető, nevető kerthez. Kívánom, hogy sok örömük legyen még ebben a barátságos otthonukban.
Üdvözlettel: Csibi Istvánné

Válasz