Szabó Jolán üzente 11 éve

Ez nagyon érdekes volt, a homeopátiában tanultaknál is megemlítette a tanárunk, hogy "kutyaharpást szőrével", tehát ha allergiás vagy egyél parlagfűvet.

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 11 éve

Sajnos a tudatban ez a parlagfű gyomként van elterjedve.Még büntetik is azt aki nem tisztitsa meg a telkét tőle! Miért nincs nagyobb tájékoztatás az emberek számára abból ami jó, és gyógyitólag hat az embereknek????? miért nem gyüjtik be? hisz sok a munka nélküli,és idő és anyag is van, akkor miért nincsen ennek nagyobb reklám hitele???? Jobb lenne teának és tink turának is mint a szintetikusan elő álitott gyógyszer-gyári gyógyszerek mellék hatásai!

Válasz

Székely István üzente 11 éve

Kedves Dániel ! Én is így jártam. A számítógép előtt ülve töltögettem ezeket a videókat, kint a kertem végiben a traktor már tárcsázta be a tarlót ami már igencsak tele volt parlagfűvel . Üdv mindenkinek.Pista.

Válasz

Ősz Dániel üzente 11 éve

Kedves István most ugyan nincs le lett kaszálva de ha kinő szedek kipróbálom
maradok tisztelettel Dániel.

Válasz

Ládi János üzente 11 éve

Kedves István!
Örülök,hogy a videó elő került én addig jutottam el, hogy a mellékelt szöveget kézzel kiírtam papira most már csak majd ha kicsit több időm lesz levélbe kell tenni. Ami még hiányzik a szerző neve a kiemelések ( a vastag betűs részek), és a fejezetek címei. Ha készen lesz gondolom kérni fogsz a levélből, majd küld el a címedet. Különben nem ismerlek csak a körön belüli megszokás, és a tisztelet miért bejelöltelek az elfogadás pedig már szabadon választott. Maradok tisztelettel: Ládi János

Válasz

Székely István üzente 11 éve

Kedves Láií János ! Neked is köszönöm a hozászolásodat és ha jól látom szintén az volt a kérésed ami a kedves Nelly klubtársnak.A számítógépben még én is kezdő vagyok és írni is csak egy újjal tudok, úgyhogy az írás nekem is lassú és ezért jött a gondolat erre a videó megoldásra. Hát nem tudom tudtam-e segíteni valamennyit? Az email címemre mind a két leveledet megkaptam köszönöm. Kérdésem az ismerősként megjelölés a klub által vagy valóban ismerjük valahonant egymást ? Üdvözöllek és minden klubtársat is Pista.

Válasz

x Erzsebet üzente 11 éve

itt is parlagfű:
http://alternativgyogyaszat.network.hu/blog/gyogyitasrol-maskepp-klub-hirei/a-parlagfu-mint-csodaszer-egy-cikk-az-internetrol

http://szhelyi.blogin.hu/2012/01/05/parlagfu/

http://www.zoldenergetika.hu/zem/index.php?option=com_content&view=article&id=205:parlagf-atok-vagy-csodaszer&catid=47:koerforgas&Itemid=97

Válasz

Székely István üzente 11 éve

Kedves Nelly ! Ismételten válaszolok kérésedre. Lehet, hogy már észre veted az újabb videót ha kérésed netalán ere utalt akkor itt a válasz. Különben, ezt már mindenkinek írnám, hogy erről a témáról bővebben akár a You Tube-n vagy a Google keresőben több leírást is talál.Én ezt a témát csak azért vetetem fel mert fel vagyok háborodva azon, hogy sok dolgot agyon dicsérnek meg reklámoznak vagyis beetetnek minket, majd idő múltával az ellenkezőjét bizonyítják. Arról meg nem is beszélve, hogy büntetek mint ebben az esetben is. Akkor most a jog szerint akit megbüntetek jogosan vissza követelheti a pénzt. Ti ,hogy látjátok? Na ezért meg hasonló esetekért vagyok kiakadva. Elnézést kérek ha valakit is megsértettem volna a véleményemmel. Szép napot, jó egészségben, örömben és vigasságban teli hosszú hétvégét kívánok mindenkinek. Üdvözlettel Pista.

Válasz

Ládi János üzente 11 éve

A szöveges részeket képként lehet menteni, de program híján a szöveget ki kellene írni papira azután lehetne levélként elküldeni. Örülnék ha valaki vállalkozna rá nekem a gépelés még kissé lassú Maradok tisztelettel : Ládi János. moniladi@gmail.com.

Válasz

Moórné Andrea üzente 11 éve

Kedves Mindenki!
Eddig sem értettem egyett ezzel az eszement parlagfű hisztériával, mert saját tapasztalatom, hogy éveken keresztül munkámból eredően sokszor ember magasságú parlagfűves területeken (virágzó) kellett átgyalogolnom és soha nem tapasztaltam magamon, hogy allergiát okozott volna. Eddig azt gondoltam, hogy csak én vagyok ilyen toleráns, de ez a cikk igen elgondolkoztató! Talán érdemes lenne az ÁNTSz. felé tovább küldeni.
üdvözlettel:
Andrea

Válasz

Székely István üzente 11 éve

Kedves Nelly ! Először is nem értem a kérdésedet. A videóról szeretnéd a szöveget papira kinyomtatni? Ha ere gondoltál akkor én se vagyok zseni, mert ezt én se tudom. Sajnálom, hogy nem tudok segíteni.Üdv Pista.

Válasz

Géró Nelly üzente 11 éve

Kedves István!
Segitséget szeretnék kérni, hogy hogy tudom, a szöveget kinyomtatni. Nem vagyok egy nagy zseni az internettel kapcsolatban. Segitségedet előre is köüszönöm.

Válasz

Székely István üzente 11 éve

Kedves klubtársak! A You Tube -n böngészve akadtam erre a videóra. Nagyon meglepődtem mikor végignéztem és most már nem tudom, hogy kinek vagy miben higgyen az ember. Eddig az volt a sláger, hogy irtani kell a parlagfüvet most meg már mondjuk úgy, hogy termeszteni.Tulajdonképpen kinek lehet hinni?

Válasz